Kolarin kunnan tiedote 24.3. kello 14

24.03.2020


Kolarin kunnan tiedote 24.3. kello 14

  • Kolarin kunnan elinvoimapalvelut järjestää infotilaisuuden yrittäjille torstaina 26.3. kello 15 etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu mukaan

“Tietoa selviytymisestä koronan aiheuttamassa tilanteessa ja sen jälkeen.
Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, mitä palveluita ja apua yrityksille on tarjolla. Mukana on eri tahojen asiantuntijoita kertomassa ajankohtaisista asioista ja vastaamassa kysymyksiin.” Lisätietoa tilaisuudesta

  • Aluehallintovirastot ovat maanantaina 23.3. määränneet toimialueellaan sijaitsevien koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljettavaksi. Tiloja voidaan kuitenkin poikkeuksellisesti käyttää kaikille esiopetuksen oppilaille, perusopetuksen 1-3 vuosiluokkien oppilaille, erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille ja pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä oleville oppilaille järjestettävään opetukseen. Aluehallintoviraston tiedote 23.3.

Kunnan johtoryhmä seuraa aktiivisesti tilannetta erityisesti THL:n, Lapin sairaanhoitopiirin ja hallituksen tiedottamista.
Johtoryhmä kokoontuu päivittäin etäyhteyden kautta ja pitää kuntalaiset ajan tasalla heitä koskevissa asioissa.Päivittyvä uusin tieto on netissä www. kolari.fi, facebookissa ja instagramissa Kolarin kunta, sekä Luoteis-Lapissa 26.3. jaettava kuntatiedote joka kotiin.

Lisätietoja kunnanjohtaja Kristiina Tikkala p. 044 374 4344