Tonttipörssi

Haaveissa oma mökki tai talo Ylläksen tunturimaisemissa tai lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen rannalla? Tai kiinnostaako ryhtyä rakennuttamaan esimerkiksi rivitaloasuntoja helpottaaksesi Ylläksen asuntopulaa?

Ylläsjärvi ja Äkäslompolo tarjoavat asukkailleen tilaisuuden asua, työskennellä, harrastaa ja opiskella keskellä ainutlaatuista tunturimaisemaa. Tunturikylistä löytyvät nopea valokuituverkko, uudet hirsikoulut ja päiväkodit sekä paljon matkailuyrittämisen mahdollisuuksia.

Kolarin kirkonkylä sijaitsee aivan Ruotsin naapurissa, Norjaan ja tunturikeskuksiin menevän vilkkaan Älytien varrella ja se on Suomen pohjoisimman rautatieaseman kotikylä. Omakotitalotonttien lisäksi kirkonkylästä löytyy myös teollisuustontteja logistisesti pelipaikoilla.

Sieppijärven kylän omakotitalotontit sijaitsevat järven läheisyydessä. Kylään on rakennettu nopea valokuituverkko ja se sijaitsee vilkkaan valtatie 21/E 8:n varrella. Ympäriltä löytyy niin luonnonrauhaa ja erämaita kuin opastettuja luontopolkujakin.

Kolarin kunnalla myynnissä ja vuokrauksessa olevat tontit löytyvät karttapalvelusta (valitse vasemmanpuoleisesta valikosta "Myytävät tontit")

Lisätietoja

  • Maankäyttöinsinööri Kullervo Lauri: 0400 395 587
  • Sähköposti: kullervo.lauri@kolari.fi