Tontti tunturista tai lohijoen varrelta?

Onko haaveissasi oma mökki tai talo Ylläksen tunturimaisemissa tai lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen rannalla? Kiinnostaako sinua ryhtyä rakennuttamaan esimerkiksi rivitaloasuntoja helpottaaksesi Ylläksen asuntopulaa?

Tunturikylät Ylläsjärvi ja Äkäslompolo tarjoavat asukkailleen tilaisuuden asua, työskennellä, harrastaa ja opiskella keskellä ainutlaatuista tunturimaisemaa. Tunturikylistä löytyvät nopeat valokuituverkot, uudet hirsikoulut, päiväkodit sekä paljon matkailuyrittämisen mahdollisuuksia.

Kolarin kirkonkylä sijaitsee aivan Ruotsin naapurissa, Norjaan ja tunturikeskuksiin menevän vilkkaan älytien varrella. Kolari on Suomen pohjoisimman rautatieaseman kotikylä. Omakotitalotonttien lisäksi kirkonkylästä löytyy myös teollisuustontteja logistisesti pelipaikoilla.

Sieppijärven kylän omakotitalotontit sijaitsevat järven läheisyydessä. Kylään on rakennettu nopea valokuituverkko ja se sijaitsee vilkkaan valtatie 21/E 8:n varrella. Ympäriltä löytyy niin luonnonrauhaa ja erämaita kuin opastettuja luontopolkujakin.

Tutustu kaikkien 16 kylämme värikkäisiin tarinoihin ja ihmisiin Kylien Kolari -verkkosivustolla, josta löydät tietoa myös nähtävyyksistä, harrastusmahdollisuuksista ja ulkoilureiteistä.

Kysy lisää:

  • Tekninen johtaja Kullervo Lauri, 0400 395 587 tai kullervo.lauri@kolari.fi
  • Maankäyttöinsinööri Mika Palovaara 040 489 5303 tai mika.palovaara@kolari.fi