Kulttuuria Kolarissa

Kolarissa järjestetään kulttuuritapahtumia jokaiseen makuun. Ylläs Jazz Blues, KulttuuriKolari, Ylläs Soikoon, Pasmajärven perinnepäivä, Kino Ylläs ja lukuisat muut tapahtumat tarjoavat elämyksiä niin kuntalaisille kuin matkailijoillekin. Tällä sivulla pääset tutustumaan Kolarin kulttuuritapahtumiin. Tule mukaan ja nauti!

Tapahtumalistassa on kirjasto- ja kulttuuritoimen järjestämien tapahtumien lisäksi myös yhdistysten ja yritysten tapahtumia. Listassa ovat tapahtumat, jotka tapahtuman järjestäjä on itse määritellyt kulttuuri- tai viihdetapahtumaksi.

Kulttuuriavustukset 2021

Avustusta voivat hakea mitä tahansa kulttuurin alaa harjoittavat tai harrastavat yksityiset henkilöt, työryhmät sekä yhteisöt. Yhdistyksen hakemukseen tulee liittää mukaan tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020 sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Hakemuslomakkeen linkki voit tulostaa.

Tutustu myös hakuohjeeseen ja avustuksen myöntämisperusteisiin.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa allekirjoitettuna perjantaihin 30.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella Kolarin kunta / kirjasto- ja kulttuuritoimi, Kyösti Satokangas, Isopalontie 2, 95900 Kolari.

Kulttuuritoimi

Ota yhteyttä kulttuuritoimenjohtajaan

  • Puhelinnumero: 040 489 5015
  • Sähköposti: kyosti.satokangas(at)kolari.fi