Kolarin kunnan tiedote 14.4.

14.04.2020

Kolarin kunnan tiedote 14.4. kello 14

Kolarin kunnassa noudatetaan hallituksen linjauksia ja poikkeustilaa koronaviruksen suhteen. Koulut ja virastot, sekä muut julkiset palvelut pysyvät suljettuina 13. toukokuuta asti. Yhteyden kunnan palveluihin saa puhelimitse tai sähköpostilla, yhteystiedot netissä kolari.fi

  • Yrittäjille järjestetään infotilaisuus tukimahdollisuuksista perjantaina 17.4. webinaarimuodossa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan kunnan nettisivuilla ja somessa viimeistään edellisenä päivänä to 16.4. Kunnan kokoama tietopaketti yrittäjän mahdollisuuksista erilaisiin tukiin on täällä.
  • Kolarin kunnan nuoriso- ja liikuntatoimen järjestämät kesäleirit, kurssit ja tapahtumat perutaan tältä kesältä koronatilanteen vuoksi. Peruuttaminen koskee kesäleirejä Tirroniemessä, sekä KesäKolari/KultturiKolari -tapahtumaa kokonaisuudessaan.
  • Kunnan työntekijöiden etätyönteko jatkuu 13.5. asti niillä henkilöillä, joiden työnkuva mahdollistaa etätyön.

Kunnan johtoryhmä seuraa aktiivisesti tilannetta erityisesti THL:n, Lapin sairaanhoitopiirin ja hallituksen tiedottamista.
Johtoryhmä kokoontuu päivittäin etäyhteyden kautta ja pitää kuntalaiset ajan tasalla heitä koskevissa asioissa. Päivittyvä uusin tieto on netissä www. kolari.fi, facebookissa ja instagramissa Kolarin kunta.

Lisätietoja kunnanjohtaja Kristiina Tikkala p. 044 374 4344