Ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajien haku

16.05.2018

Ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajien jatkuva haku


Kolarin kunta avaa haun ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajaksi 7.5.2018. Haku on jatkuva, ja ensimmäiset hyväksymispäätökset tehdään 28.5.2018. Palvelua on tarkoitus tarjota asiakkaille 1.6.2018 lukien.

Yritysten, jotka ovat kiinnostuneita hakeutumaan ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelituottajiksi, tulee täyttää hakemuslomake liitteineen. Lomakkeet löytyvät Kolarin kunnan verkkosivulta: www.kolari.fi/lomakkeet.

Kolarin kunnan vanhuspalveluissa palveluseteli on käytössä jo tukipalvelusiivouksessa. Myös tähän on jatkuva haku palvelusetelituottajaksi. Lomakkeet löytyvät Kolarin kunnan verkkosivuilta: www.kolari.fi/lomakkeet.

Ikäihmisten palvelusetelissä on palvelu jaettu 3-6 tunnin ja 6-8 tunnin mittaiseen päivätoimintaan. Kuljetukset eivät kuulu palvelusetelin piiriin vaan niistä maksetaan korvaukset erikseen. Palvelu tulee olemaan jatkuvaa ja asiakkaan tarpeiden mukaista. Palvelusetelipäätökset tekee palveluvastaava Anri Marjamaa palvelutarpeen arvioinnin mukaisesti.

Hyväksyttyjen palveluntarjoajien yhteystiedot ja hinnat julkaistaan palveluntuottajarekisterissä verkko-osoitteessa: www.palveluseteli.fi. Siellä asiakas voi vertailla palveluntuottajia ja hintoja. Palvelusetelipalvelut löytyvät hakusanalla palveluseteli, tämän jälkeen voi valita palvelusetelituotteen, esimerkiksi tuetun kotona asumisen, ja esiin tulee lista hyväksytyistä tuottajista. Tarvittaessa palveluohjaaja antaa asiakkaalle tulosteen hyväksytyistä palveluntuottajista ja avustaa asiakasta palveluntuottajan valinnassa.

Palvelusetelin kuukausihinta määräytyy asiakkaan palvelun tarpeen mukaisesti hänelle myönnetyn palvelun tuntimäärän perusteella. Ikäihmisten päivätoiminnan palvelusetelin käyttö on mahdollista kaikkiin tuloluokkiin kuuluville asiakkaille.

Palvelusetelijärjestelmän tarkoituksena on lisätä asiakkaan ja potilaan valinnan mahdollisuuksia sekä parantaa palvelujen saatavuutta. Palveluseteli on vaihtoehto kilpailuttamiselle ja ostopalveluiden hankkimiselle.

Hakemus liitteineen palautetaan osoitteella:
Kolarin kunta
Anri Marjamaa
Isopalontie 2
95900 Kolari
Lisätietoja:
Anri Marjamaa, palveluvastaava, Kolarin kunta, 0400 120 386, anri.marjamaa@kolari.fi