Elinvoimaa yhteistyöstä -hanke

04.09.2020

Elinvoimaa yhteistyöstä -hankkeen tavoitteena on yrityselämän tukeminen
– Yrittäjä, vastaa kyselyyn!

– Uuden hankkeen tavoitteena on kehittää yhteistyössä alueen yrittäjien ja kunnan kanssa elinvoimaisuuden toimintamalli, “Kolarin malli”, jolla vastataan niin koronan tuomiin välittömiin kehittämispaineisiin kuin toimintaympäristön muutoksiin. Siten hallitaan myös osaltaan kuntatalouteen heijastuvia koronan aiheuttamia vaikutuksia, hankkeen vetäjä Robert Hawkins tiivistää asian.
Elinvoimaa yhteistyöstä -hanke on käynnistynyt yrittäjille tehtävällä kyselyllä, jossa kerätään arvokasta tietoa hankkeen tavoitteiden toteuttamiseksi. Tietoa kerätään myös yrityskäynneillä.
– Kysely on lähetetty tänään kolarilaisille yrittäjille sähköpostitse, Hawkins kertoo.
Jos olet kolarilainen yrittäjä, ja et ole vielä saanut sähköpostia, niin ota yhteyttä Hawkinsiin kyselylinkin saadaksesi.
Kyselyn tulosten pohjalta aloitetaan Kolarin mallin rakentaminen. Kolarin kunta haluaa kehittää elinvoimapalveluitaan ja olla vahvemmin tukemassa yrittäjien toimintaa. Näin varmistetaan hyvät edellytykset yritystoiminnalle jatkossakin.
– Tulossa on webinaari esimerkiksi Lapin tulevaisuuden näkymistä, mutta hankkeen pääpaino on yhteisissä työpajoissa ja kehityksen tähtäävissä piloteissa, joissa yrittäjät itse pääsevät halutessaan kokeilemaan erilaisia toimintamalleja tuetusti, Hawkins summaa.

Elinvoimaa yhteistyöllä on lyhyt ja nopea hanke. Mukaan kannattaa lähteä heti. Osallistuminen on helppo aloittaa kyselyyn vastaamalla.

Lisätietoja hankkeesta

Yhteystiedot:  projektikoordinaattori, Robert Hawkins 040 489 5551, robert.hawkins@kolari.fi