Ylläs lahjoittaa kausikortin eskareille

24.11.2020

Ylläs lahjoittaa kausikortin kaikille paikallisille esikoululaisille

Kaikki Kolarin esikoululaiset pääsevät taas maksutta mielin määrin mäkeen, kun Ylläksen hiihtokeskukset lahjoittavat kausikortin jokaiselle eskarilaiselle.

”Meillä on positiiviset odotukset tulevan talven suhteen. Kesä oli meille erittäin onnistunut ja uskomme että suomalaiset saapuvat Ylläkselle sankoin joukoin myös tänä talvena. Meille on ollut aina tärkeää työllistää paikallisia ja tällä lahjoituksella haluamme tarjota myös Kolarin kunnan esikouluikäisille lapsille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa laskettelua. Päiväkotilaisille tarjotaan vuosittain Gondolin kiertoajelut” Kertoo Sport Resort Ylläksen toimitusjohtaja Mikko Virranniemi.”

”Jo vuosien ajan hiihtokeskukset ovat tarjonneet kaikille Kolarin kunnan koululaisille kaksi ilmaista laskettelupäivää joka talvi, nyt haluamme huomioida erityisesti koulutien aloittavat paikalliset lapset. Tällä lahjoituksella toivomme, että yhä useampi paikallinen lapsi voi tutustua lasketteluun ja hiihtokeskukseen” Jatkaa Ylläs Ski Resortin rinnetoimenjohtaja Tuomo Poukkanen.


Ylläksen hiihtokeskukset avataan lauantaina 29.11. ja tulevaan kauteen katsotaan vallitsevasta tilanteesta huolimatta positiivisin mielin.

Lisätietoja saa suoraan hiihtokeskusten lipunmyynnistä ja netistä yllas.fi