Vapariksi Wautoon

22.06.2021

Wauto eli walkers-matkailuauto on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa on tarjolla kahvia, korttipelejä sekä turvallisten aikuisten juttuseuraa. Walkers-auto on siis liikkuva nuorisotila, jonka tarkoitus on viedä nuorisotyötä sivukyliin.

Haemme vapaaehtoisia aikuisia mukaan Wauto-toimintaan heinä-syyskuulle (viikot 30 - 37)! Vaparina voit toimia juuri sen verran kuin itse haluat vaikka vain yhden reissun verran.

Vapaaehtoinen aikuinen eli vapari on omasta nuoruudestaan selvinnyt ”nuoruuden veteraani”, joka tulee omana itsenään juttuun sekä nuorten että muiden aikuisten kanssa. Vapari voi olla minkä ammattikunnan tai elämäntilanteen edustaja tahansa. Vapari on siis turvallinen aikuinen, jonka kanssa nuori voi halutessaan keskustella tai kahvitella. Vapaaehtoinen aikuinen kulkee Walkers-auton mukana yhdessä kunnan työntekijän kanssa.

Vaparikoulutus järjestetään keskiviikkona 30.6.2021 klo 17 Kolarin valtuustosalissa. Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 28.6. mennessä mielenkiintoiseen Wauto-vaparitoimintaan koulunuorisotyöntekijä Taina Jauhojärvelle p. 040 489 5301 tai taina.jauhojarvi@kolari.fi