Parasta Kolarissa juuri nyt

29.06.2017

Sinun ensimmäinen lohesi? Kullerot rantaniityllä? Jäätelö? Pomppulinna? Taidetta? Voltti Juvakaisen jokkisradalla? Jotain ihan muuta?

Kolarin kunnan juuri nyt alkava viestintäkampanja kokoaa yhteen sen, mitä me Kolarissa rakastamme. Tekijöinä ovat kuntalaiset, lomalaiset, sinä ja minä, kaikki, joilla on jotain sanottavaa hienosta kunnastamme. Ikimuistoiset hetket, kiinnostavat ihmiset ja jännittävät asiat kootaan yhteen sosiaalisen median palveluissa hashtagilla #YhteinenKolari.

Mikä sinua sykähdyttää, sävähdyttää, ilahduttaa juuri nyt? Jaa ilosi!

Miten sen teet?

1. Elä, näe, koe Kolarin kesä ja pidä älypuhelin tai kamera mukanasi.
2. Ota kuva tai video ja julkaise se sosiaalisessa mediassa (esim. Facebook, Twitter, Instagram). Liitä päivitykseen #YhteinenKolari.
3. Lue, katso ja kuuntele, mitä muut ovat löytäneet etsimällä hashtagilla #YhteinenKolari.
4. Toista kohdat 1-3.

Kuka, mitä häh?
Kampanjan yhteyshenkilönä toimin minä, vastapestattu kunnan kesätoimittaja Milla Salo. Heinä-elokuussa työni on teidän muiden tavoin olla älypuhelimeni kanssa siellä, missä kesä tapahtuu. Vastuullani on kunnan profiilien ylläpito sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi työhöni kuuluu Kolarin kunnan viestinnän kehittäminen sekä viestintäsuunnitelman paneminen aluille. Jos sinulla on idea tai mielipide, vedä hihasta, soita tai laita viesti sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Milla Salo
kesätoimittaja
Kolarin kunta
040-489 5368
milla.salo@kolari.fi