Opi betonitöitä ja kilinnahan ompelua

17.10.2019

Useille Kolarin kansalaisopiston kursseille mahtuu vielä mukaan. Myös uusia lyhytkursseja käynnistyy. Seuraa kurssitarjontaa kansalaisopiston verkkopalvelussa, jossa voit myös ilmoittautua mukaan kiinnostaville kursseille.

  • Betonitöitä sisustukseen Äkäslompolon koululla keskiviikkona 23.10 kello 17. Ilmoittaudu mukaan betonityöiltaan ja käsityökahvilaan kansalaisopiston verkkopalvelussa.
  • Käsityö Kolari -kurssilla on vielä tilaa. Kurssi torstaisin 24.10 klo 18 peruskoulun tekstiililuokassa. Tehdään käsitöitä opiskelijoiden oman valinnan mukaan. Tervetuloa mukaan! Lue lisää ja ilmoittaudu kansalaisopiston verkkopalvelussa.
  • Kirjallisuus- ja runokurssien työpajoihin mahtuu vielä mukaan. Ryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 21.10. kello 18–19 Kolarin kirkonkylän peruskoululla. Kursseille on mahdollista saada jatkoa, mikäli ryhmiin saadaan riittävä määrä osallistujia. Työpajassa tutkitaan kirjallisuuden lajeja, tekstityyppejä, - tyylejä ja kirjoittamisen eri tekniikoita sekä kirjoitetaan ja keskustellaan kirjoittamisesta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kansalaisopiston verkkopalvelussa.
  • Äijä-spiraalistabilaatioon mahtuu vielä mukaan. Harjoittelu sisältää selkärankaa tukevien lihasten vahvistamista sekä kireiden lihasten venyttelyä. Harjoittelu luo hyvää ryhtiä liikkeeseen ja tukee perusliikkumista kuten kävelyä ja juoksua ja toimii hyvänä kehonhuoltona myös aktiiviliikkujille. Kurssi sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta. Ryhmä kokoontuu peruskoulun liikuntasalissa tiistaisin kello 18–19. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kansalaisopiston verkkopalvelussa.
  • Kilinnahan ompelukurssi alkaa Äkäslompolon koululla keskiviikkona 30.10. kello 17. Kolmen kokoontumiskerran mittaisella kurssilla tehdään kilinnahasta karvalakkeja, kahvipusseja tai nahkarukkasia. Tarvikkeita voit ostaa opettajalta tai käyttää kahvipusseihin ja nahkarukkasiin esim. vanhan nahkavaatteen tms. nahkaa, jota pystyy käsin ompelemaan.