Nyt leikitään toisaalla

04.06.2024

Nyt leikitään toisaalla

 

Äkäslompolon vanha koulu, liikuntahalli ja päiväkoti siirtyvät maalämpöön. Urakasta johtuen Äkäslompolon koulun ja päiväkodin leikkipaikat ovat työmaa-aluetta alustavasti kesäkuun ajan ulkopuolisten töiden vuoksi. Lasten saattaminen ja hakeminen päiväkodista tapahtuu koulun pihan kautta. Päiväkodin ja koulun muut piha-alueet sekä liikuntasali ovat käytettävissä normaalisti kesän ajan.

Kirkonkylällä puolestaan monitoimitalon piharakennustyöt tehdään kesän aikana, jonka vuoksi leikki- ja S-kenttä ovat työmaa-alueella ja suljettuina 3.6. – 2.8.2024.

Työmaa-alueella piilee aina turvallisuusriski, jonka vuoksi niissä ei pidä liikkua ja niille on pääsy asiattomilta kielletty.

Samaan hengenvetoon otetaanpa esille myös, että kuntalaisilta on tullut useampi palaute asiattomasta toiminnasta Kolarin urheilukentällä. Muistetaan ja muistutetaan kotona jälkipolville, että mitä saa ja missä touhuta.

On koululaisten kesälomat ja yöttömät yöt, ja välillä voi iskeä tekemisen puute, mutta muistetaan pitää järki mukana touhuissa. Jätetään ilkivallalta rauhaan paikat, niin urheilukenttä, puisto, uimapaikat, hautausmaat, kaikki, niin kaikilla on leppoisampi kesä ja voimme huoletta nauttia yhteiseen käyttöön tarkoitetuista paikoista.