Lapin hyvinvointialueen digitaaliset palvelut

08.01.2024

Ota käyttöösi Lapin hyvinvointialueen digitaaliset palvelut

Tervetuloa tutustumaan Lapin hyvinvointialueen digitaalisiin asiointikanaviin osoitteessa lapha.fi/digipalvelut! Tarjoamme helppokäyttöisiä palveluja, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa. Voit hoitaa asiointisi kätevästi verkossa milloin tahansa. Digipalvelumme tarjoaa nopean ja turvallisen tavan hoitaa erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä asioita. Huomioithan, että osa digipalveluista on kaikkien käytössä, jotkut palvelut ovat käytössä vain tietyillä paikkakunnilla.

Virtu.fi:n digitaaliset palvelut nyt osoitteessa lapha.fi/digipalvelut

Lapin hyvinvointialue otti vuonna 2023 vastuulleen julkisten sote-palvelujen järjestämisen Lapin kunnilta, Lapin ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiireiltä sekä Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskukselta. Aiemmin näiden paikkojen digitaaliset asiointipalvelut olivat saatavilla verkkosivulla virtu.fi, mutta nyt löydät ne kootusti osoitteesta lapha.fi/digipalvelut. Löydät käytössä olevat sähköiset asiointikanavat myös Lapin hyvinvointialueen verkkosivuilta jokaisen palvelun kohdalta erikseen.

Neuvontaa, vertaistukea sekä yritysten ja järjestöjen palveluja löydät jatkossakin verkkosivulta virtu.fi

OmaVirtu palvelut tunnistautuneille käyttäjille jatkavat ennallaan. OmaVirtun kautta voit asioida turvallisesti ja helposti oman kuntasi sote-palveluihin. OmaVirtun löydät myös Lapin hyvinvointialueen verkkosivuilta lapha.fi/omavirtu.

Kunnissa toimivat virtu-palvelupisteet muuttavat muotoaan tai lopettavat toimintansa kevään aikana. Varmista oman kuntasi virtu-pisteen tilanne suoraan kunnastasi.