Kunnan tapahtumalainaamo avaa ovensa

14.11.2018

Kolarin kylien investointihankeen tiedotustilaisuus Kolarin kunnan valtuustosalissa tiistaina 20.11.2018 kello 18.00

Tervehdys kolarilaiset tapahtumien järjestäjät ja toimijat!
Kolarin kylien investointihanke on Loppusuoralla ja päättyy 23.11.2018. Hankkeessa hankittu mittava tapahtumien järjestämistä tukeva laitteisto on sijoitettu Kolarin lukion pihapiirissä sijaitseviin tiloihin.

Erityisesti tiedotustilaisuudessa kerrotaan tämän laitteiston, tarpeiston, puvuston yms. lainaus- ja vuokraustoiminnasta jatkossa. Esittelen tilaisuudessa kaiken varattavissa olevan laitteiston ja tarpeiston. Tilaisuuden jälkeen laitteisto, tarpeisto ja puvusto ovat maksuttomasti kylien tapahtumajärjestäjien käytettävissä yleishyödyllisiin tarkoituksiin.

Tapahtumatekniikkaan on osalle kunnan henkilökunnasta annettu käyttökoulutus, jotta osaamme ohjeistaa ja auttaa teitä pystytysvaiheessa. Tämä info on samalla myös koulutustilaisuus, jotta kaikki tapahtumien järjestäjät tietävät, kuinka jatkossa laitteistojen varaus ja pystytys järjestyy mutkattomasti.

Hankkeessa kustannettiin myös kylille kauniit samanlaiset hirsiset tervetulotaulut, joista suurin osa on jo pystytettykin. Loput tauluista pystytetään tulevan suven aikana, kun paikka on varmistunut ja luvat saatu. Yhteiset infotaulut ovat yhtä lukuun ottamatta paikoillaan. Näiden taulujen tulevasta sisällöstä kerrotaan myös tilaisuudessa.
Tulkaapa kaikki sankoin joukoin kyliltä kuulemaan, oppimaan ja kohtaamaan muita kyläläisiä ☺!

Yhteistyöterveisin
Jyrki Vaattovaara
projektipäällikkö