Koronatiedote 3.5.

03.05.2021

Koronatiedote 3.5.2021

  • Lapin sairaanhoitopiirin alueella voidaan 3. toukokuuta alkaen järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia tai yleisiä kokouksia. Tilaisuuksissa on huolehdittava osallistujien turvallisuudesta. Lue lisää: Avin tiedote 30.4. ja usein kysytyt kysymykset.
  • Lapin sairaanhoitopiirin koronakoordinaatioryhmä suosittelee että 3.toukokuuta alkaen ei järjestettäisi yli 50 henkilön yksityistilaisuuksia.
  • Oppilaiden maskinkäyttösuositus yläkouluissa ja toisen asteen kouluissa Kolarissa päättyy. Kolarin kunnan työntekijöiden maskinkäyttö työpaikoilla jatkuu.
  • Koronaturvallista käyttäytymistä on tärkeä edelleen jatkaa. Etätöiden jatkamista suositellaan edelleen.
  • Kolarin kunnan virastotalon palvelut ovat auki ajanvarauksella toistaiseksi. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse ja sähköpostilla. Yhteystiedot kunnan palveluihin.

Kunnan johtoryhmä seuraa aktiivisesti tilannetta erityisesti THL:n, Lapin sairaanhoitopiirin ja hallituksen tiedottamista. Johtoryhmä kokoontuu etäyhteyden kautta ja pitää kuntalaiset ajan tasalla heitä koskevissa asioissa. Päivittyvä uusin tieto on netissä kolari.fi ja facebookissa.
Lisätietoja vs. kunnanjohtaja Hannu Haapala 040 489 5542 ja johtava lääkäri Ulla Ylläsjärvi 040 489 5080