Kuvassa Kolarin kunnan pyörärastien rastilaatikko.

Kolarin pyörärastit 2024

29.05.2024

Kolarin pyörärastit 2024 – Tutustu pyöräillen Kolarin kuntaan

Ympäri kuntaa löydät tänä vuonna 38 rastia, joista 2 on maastorasteja. Maastorastillekin pääset ihan tavallisella pyörällä. Rastilla on punainen postilaatikko, jossa on leimasin.

Osallistuaksesi 150 € arvoisen lahjakortin arvontaan tarvitset vähintään 25 rastia. Tavarapalkintojen arvontaan osallistut jo 10:llä rastilla. Yhdellä kortilla osallistut yhteen arvontaan ja seuraavaan arvontaan osallistumisoikeuden saat täydellä pyöräilyvaelluskortilla. Alle 16 –vuotiaiden kesken arvotaan vähintään 10:llä rastileimalla erillinen 100 € lahjakortti.

Lasten rastit on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Niitä löytyy 5 kappaletta niin Äkäslompolosta, Ylläsjärvestä, Kolarista, Vaattojärveltä kuin myös Sieppijärveltä. Jokainen vähintään kolme rastimerkkiä ympyröinyt osallistuu lasten arvontaan.

Pyöräilyvaelluskortteja voit hakea urheilukentän toimistorakennuksen postilaatikosta, kunnanviraston neuvonnasta ja kirjastosta. Voit myös tulostaa omasi tästä tiedotteesta.

Lähde nauttimaan maisemista pyöräillen. Käytäthän kypärää!

Lisätietoja liikuntatoimesta 040 489 5036, jere.kangas@kolari.fi sekä kunnan, että nuoriso- ja liikuntatoimen facebookista.

Tarkempaan karttaan löytyy linkkin tästä. 

Palautathan kortit liikuntatoimistoon tai urheilukentän toimistorakennuksen postilaatikkoon 30.9.2024 mennessä.

Lasten rastit Kolari.

Lasten rastit Sieppijärvi.

Lasten rastit Vaattojärvi.

Lasten rastit Ylläsjärvi.

Lasten rastit Äkäslompolo.

Rastikortti 2024 (yleinen)