Kolarin kunnan kesätyöpaikat ovat nyt auki!

24.03.2018

Kolarin kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja kolarilaisille, työsetelin kunnasta hakeneille yhdeksäsluokkalaisille tai toisen asteen koulutuksessa oleville nuorille.

37 kesätyöpaikkaa on haettavana Kuntarekryssä. Hae kesätyötä 15.4.2018 kello 15 mennessä.

Lähetä sähköpostin liitteenä työhakemus, opiskelijatodistus (lukio, ao) ja halutessasi cv osoitteeseen sanna.palovaara@kolari.fi. Laita viestikenttään: "Kolarin kunnan kesätyöpaikkahakemus". Peruskoulun päättävät eivät tarvitse opiskelijatodistusta.

Valituille ilmoitetaan viimeistään viikolla 18.

Työsetelin käyttäminen kunnan kesätyöhön

Jos aiot hakea kunnan tarjoamaa kesätyöpaikkaa, sinulla tulee olla työseteli käytettävissä. Hae Kuntarekryn kautta kunnan kesätöihin tai lähetä hakemuksesi suoraan Sannalle.

Mikäli tulet valituksi työhön, nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaara täyttää puolestasi työsetelihakemuksen ja toimittaa sen kesätyön vastuuhenkilölle.

Mikäli et tule valituksi niin sinulle lähetetään myös tästä päätös, jonka liitteenä on työsetelihakemus käytettäväksi toisen työnantajan kanssa.

Järjestelyapulainen

Kolarin kirjasto- ja kulttuuritoimi etsii kuutta (6) kesätyöntekijää:
Kotiseutumuseo Sieppijärvi, 2 työntekijää
Kolarin pääkirjasto Kolari, 4 työntekijää

Työt ovat kahden viikon jaksoissa ja ne sijoittuvat kesä- heinäkuulle (ajasta sovitaan valitun kanssa). Työaika on kahden viikon ajalta 60 tuntia.

Työtehtäviin kuuluvat mm. aineiston järjestely, siistiminen, poistokirjapyynti ja muut museon ja kirjastonhoitoon tai kulttuurin alaan liittyvät työt.
Työntekijältä edellytetään oma-aloitteellisuutta ja kykyä toimia kirjasto- ja kulttuuritoimen asiakkaiden kanssa.

Kahvilatyöntekijä

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Onnistuuko sinulla suussa sulavien suolaisten ja makeiden herkkujen valmistus? Riittääkö ranteessasi puhtia jäätelöpallojen pyörittämiseen? Myös luovuuden voit päästää valloilleen ja valmistaa käsitöitä Puojin myyntihyllylle!

Nuorten työpaja etsii Kahvila Puojiin kahta (2) kesätyöntekijää
4.-29.6.2018
3.-27.7.2018

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Pajatyöntekijä

Oletko kiinnostunut monipuolisista puu-, metalli- ja ympäristötöistä? Pysyykö kädessäsi vasara, saha tai hitsauspuikko? Myös luovuuden voit päästää valloilleen ja valmistaa käsitöitä Puojin myyntihyllylle!

Nuorten työpaja etsii kahta (2) kesätyöntekijää
4.-29.6.2018
3.-27.7.2018

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja kiinnostusta monipuolisiin työpajan työtehtäviin.

Päiväkotiapulainen

Kolarin päiväkoti etsii kuutta (6) kesätyöntekijää:
Jussintien päiväkoti, 4 työntekijää, 4.-15.6.2018, 15.-29.6.2018, 2.-13.7.2018 ja 16.-27.7.2018
Ylläsjärven päiväkoti 1 työntekijä, 4.-5.6.2018
Äkäslompolon päiväkoti 1 työntekijä, 9.-20.7.2018

Työaika on kahden viikon ajalta 60 tuntia.

Työtehtäviin kuuluvat lapsiryhmässä avustaminen ja siivoustehtävät.

Työntekijältä edellytetään oma-aloitteellisuutta, iloista asennetta, kykyä ja halua toimia lasten kanssa.

Kesäsomettaja

Näetkö ympärilläsi kiinnostavia ihmisiä, tapahtumia, ilmiöitä ja elämää? Haluatko nähdä ja kokea Kolarin kesän ja kertoa siitä sosiaalisessa mediassa luovasti kuvin, videoin ja tekstein?

Kolarin kunnan hallinto- ja elinvoimapalvelut etsii kahden viikon ajaksi (ensisijaisesti 18.-30.6. mutta ajankohdasta voidaan neuvotella) oivaltavaa somesisällön luojaa tekemään Kolarin kesää näkyväksi ja kuuluvaksi yhdessä kunnan toimittajan kanssa.

Työaika on kahden viikon ajalta 60 tuntia. Palkka 60 tunnin työstä on 390 euroa sisältäen lomarahan.

Hae paikkaa korkeintaan kolmen minuutin mittaisella videolla, jossa näytät, millainen on sinun Kolarisi. Kerro videolla myös, miksi kesäsomettajan työ kiinnostaa sinua, ja mitä haluaisit nähdä enemmän Kolarin somesivuilla.

Siivousapulainen

Siivouspuoli etsii seitsemää (7) kesätyöntekijää:
Kolarin kirkonkylä, 4 työntekijää 4.-15.6.2018
Ylläsjärven koulu, 1 työntekijä 4.-15.6.2018
Äkäslompolon koulu 2 työntekijää 4.-15.6.2018, 15.-29.6.2018

Työtehtäviin kuuluvat perussiivousten tekeminen koulu- ja toimistotiloissa yhdessä siivoojien kanssa.
Työntekijältä edellytetään oma-aloitteellisuutta ja reipasta otetta työhön.

Avustaja Kotikontuun

Kotikontuun etsitään kahta (2) kesätyöntekijää.

Työt ovat kahden viikon jaksoissa ja ne sijoittuvat kesä- heinäkuulle (ajasta sovitaan valitun kanssa). Työaika on kahden viikon ajalta 60 tuntia.

Työtehtäviin kuuluvat asukkaiden kanssa ulkoileminen, pelaaminen, auttaminen esim. kaupassa käymisessä sekä pihatöiden tekemistä.

Työntekijältä edellytetään oma-aloitteellisuutta, iloista ja reipasta asennetta, seurallisuutta sekä rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta.

Avustaja kotipalveluun

Palvelutalolle etsitään kahta (2) kesätyöntekijää:
4.-15.6.2018
18.-29.6.2018

Työaika on kahden viikon ajalta 60 tuntia.

Työtehtäviin kuuluvat keittiötyö, jumpalle hakeminen, ulkoilua vanhusten kanssa, lehtien lukeminen yms. päivän ohjelman mukaan. Apuna voi olla mm. bingolla, kuntosalilla tai päiväkahvilla.

Työntekijän tulee olla kiinnostunut työskentelystä vanhusten parissa. Plussaa on omien ideoiden tuominen työhön.

Liikuntakerhon apuohjaaja

Liikuntatoimi etsii liikuntakerhoihin yhtä (1) apuohjaajaa kahdeksi viikoksi 4.-15.6.2018. Työaika kahden viikon ajalta 60 tuntia. Palkka työstä 390 euroa, sisältäen lomarahan.

Työtehtäviin kuuluvat liikuntakerhojen suunnittelu ja ohjaus yhdessä liikunnanohjaajan kanssa.

Ohjaajalta edellytetään reipasta asennetta, vastuullisuutta ja innokkuutta ohjata lapsiryhmiä.

Leirinohjaaja, Tirroniemi

Nuorisotoimi etsii lasten kesäleirille kahdeksaa (8) apuohjaajaa 25.6.-30.6.2018. Lisäksi leirinohjaajien työsuhteeseen kuuluu leirin suunnittelupalaveri 20.6.2018. Työaika on 90 tuntia ja palkka työstä on 585 euroa sisältäen lomarahan ja yöpymisrahan (3,37 e/yö).

Työtehtäviin kuuluvat leiriohjelman suunnittelu ja ohjaaminen, leiriläisten perustarpeista huolehtiminen, leiriläisten valvonta ja muut esimiehen antamat tehtävät.

Edellytämme ohjaajalta reipasta ja innostunutta asennetta, kykyä ottaa ja kantaa vastuuta, halua ja kykyä toimia lasten kanssa sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.