Kolari.fi uudistuu

04.06.2018

Kolarin verkkosivujen ulkoasu ja osa sisällöistä uudistuvat maanantain 4.6. aikana. Samaan aikaan kunta vaihtaa verkkoa ja siirtyy Kuntaliiton omistaman KY-verkon käyttäjäksi. Verkkosivut uudistuvat kello 10–11 ja verkon yliheitto KY-verkkoon tehdään kello 11–14, minä aikana kunnan verkkosivut eivät välttämättä kaikilta osin toimi, kuten tavallisesti.

Verkon vaihto saattaa aiheuttaa katkoja myös sähköpostiliikenteeseen. Kunnan ja asukkaiden kannalta kriittiset yhteydet, kuten terveyskeskuksen tietoliikenne, pyritään turvaamaan.

Mikä muuttuu verkkosivuilla?

Kolari.fi-verkkosivuston uudistamisen tavoitteena on, että kuntalainen, matkailija ja kunnasta kiinnostunut löytää jatkossa tarvitsemansa tiedon nopeammin ja vähemmillä klikkauksilla. Sivuston parempi toimivuus kaikilla ja kaikenkokoisilla laitteilla on ollut myös tavoitteena.

Halusimme raikastaa ja keventää verkkosivujen mustan ja punaisen hallitsemaa ulkoasua, sekä antaa enemmän tilaa kuville kauniista kunnastamme ja sen palveluista.

Uudistuvat verkkosivut eivät ole kerralla valmiit. Jatkamme sisällön läpikäymistä ja kehittämistä entistä suuremmalla innolla. Ulkoasun uudistumisen jälkeen tärkein tavoitteemme on kehittää sisällöstä helppolukuisempaa, silmäiltävää ja helposti omaksuttavaa kaikille käyttäjäryhmille. Verkkosivumme eivät vielä ole kaikille käyttäjäryhmille saavutettavat, mutta työ sen eteen on käynnistynyt.

Kaikki viisaus selkeän ja helppokäyttöisen sivuston luomiseksi ei asu kunnanvirastolla, joten toivomme, että tulet mukaan kehittämistyöhön. Olemme pyrkineet tekemään palautteen antamisen aiempaa helpommaksi. Uuden sivuston "Kuntainfo"-otsikon alta löydät palaute-sivun, jossa voit antaa palautetta esimerkiksi verkkosivuston toimivuudesta tai kunnan palveluista sekä ilmoittaa huomaamistasi vioista.

Etsi uudistuneelta Kolari.fi-verkkosivustolta virhe, tarjoamme kiitokseksi kahvit! Voit ilmoittaa löytämäsi virheen verkkosivujen palautelomakkeella tai suoraan toimittajalle (040 489 5368, milla.salo@kolari.fi). Tervetuloa mukaan tekemään Kolarista entistä paremmin palveleva kunta.