Kokkiopinnot ja työtä tarjolla Kolarissa

02.10.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään ravintola-alalla, mutta tarvittava osaaminen, hygieniapassi ja tutkinto puuttuvat? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä ilman aikaisempaa kokemusta alasta.

Kolarin alueella on käynnissä työllisyyteen keskittyvä Osaajia alueelle – monimuotoisia työmarkkinoita kehittämässä -hanke. Hankkeen aikana kuntamme työllisyyskoordinaattori on kiertänyt alueemme yrityksiä, kohdannut työttömiä työnhakijoita ja kehittänyt palveluita tapaamisista saatujen tietojen perusteella.

Kolarissa on lokakuussa alkamassa lyhytkoulutus, jonka käytyään hakijat työllistyvät perustaidot opittuaan ravintola-alalle oppisopimuksella. Koulutus on tutkintotavoitteinen ja koostuu viisi viikkoa kestävästä peruskoulutusjaksosta ja sen jälkeisestä työssäoppimisjaksosta.

Eli tarjolla on koulutus ja oppisopimuspaikka kotikunnassa. Jos sinulta löytyy peruskoulun päättötodistus ja motivaatiota niin toimi nopeasti.

Jos et kuitenkaan koe, että tämä on juuri sinun juttu, niin ole yhteydessä Kolarin kunnan työllisyyskoordinaattoriin ja räätälöidään sinulle henkilökohtainen työllistymispolku.

  • Osaajia alueelle -hanke on myös rekrybussin kanssa Kolarissa 8.10. klo 10.00 eteenpäin (Jokijalantie 1). Tervetuloa juttusille!
  • Ota yhteyttä: työllisyyskoordinaattori Robert Hawkins, 040 489 5551, robert.hawkins(at)kolari.fi