Koe Kolarin tapahtumakesä!

13.06.2019

Kolarin 16 kylää järjestävät läpi kesän niin pieniä, kuin suuriakin tapahtumia kaikenikäisille ja moneen makuun. Kolarin kesä tuo tullessaan persoonallista tekemistä Venejärven tervajuhlasta ja Pasmajärven perinnepäivästä aina Rautujärven kesäpilkkeihin.

Urheilun ystäville on luvassa muun muassa Revontuli Cup -jalkapalloturnaus, Sieppijärven frisbeegolfkisat ja Ylläksen vuorijuoksu. Perheen pienimmät kannattaa viedä nauttimaan liikunnan riemusta Lasten olympialaisiin Ylläsjärvelle. Tanssin pyörteitä voi kokea Vaattojärven rantapaviljongilla ja Sieppijärven tansseissa Ylläs Soikoon -tapahtumaa unohtamatta.

KesäKolarin superviikonloppu tuo Kolarin kirkonkylälle 28.–30.6 kesämarkkinat ja Jokijalan lohensoutukilpailut. 24.6.–4.7. järjestetettävässä KulttuuriKolarissa puolestaan syväsukelletaan Tornionlaaksolaiseen mielenmaisemaan, perehdytään geenien kertomiin saloihin, kuljetaan unessa, sirkustellaan, tehdään asioita ITE ja yhdessä, sekä kuunnellaan populaarimusiikkia ja avaruuden kaikuja.

Kolarin kesän kaikki tapahtumat kuvauksineen löydät Kolarin kunnan tapahtumakalenterista. Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät Kolarin kunnan Facebook- ja Instagram-sivuilta. Nähdään Kolarin kesätapahtumissa!

Järjestätkö sinä tai yhdistyksesi tapahtuman Kolarissa? Ilmoita se kunnan tapahtumakalenteriin tapahtumalomakkeella. Kunta osallistuu sosiaalisessa mediassa tapahtumien markkinointiin. Mikäli toivot tapahtumastasi mainintaa kunnan sosiaalisessa mediassa, ota yhteyttä kesätoimittaja Anju Marjamaahan:
• p.040 489 5368
• s-posti: anju.marjamaa@kolari.fi