Haitalliset vieraskasvit -webinaari 31.3

25.03.2021

Tietoa vieraskasveista ja niiden torjunnasta 

Lapin Maa- ja kotitalousnaiset toteuttavat kaksivuotisen Lapin vieraskasvit tunnetuksi ja haltuun -hankkeen, jonka tavoitteena on edistää alueen maaseutumaiseman säilyttämistä ja suojelua yhdessä muiden toimijoiden kanssa, ja tarttua yhdessä vieraslajien aikaansaamiin haasteisiin.

Hanke järjestää yhteistyössä Lappilaiset kylät ry:n kanssa ke 31.3. kello 18 webinaarin, josta saa tietoa haitallisista vieraskasveista, niiden torjunnasta sekä kylien vieraskasvilajitilanteen kartoittamisesta.
Tilaisuus on suunnattu lappilaisille asukas- ja kyläyhdistyksille, mutta on kaikille avoin ja maksuton.

Webinaari pidetään Teams-yhteyden välityksellä, johon pääset mukaan puhelimen tai tietokoneen/tabletin välityksellä. Osallistumiseen tarvitset siis Teams-sovelluksen tai Internet-yhteyden (kirjautuminen Teamsiin selaimessa) sekä kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin.

Webinaariin ilmoittaudutaan lomakkeen avulla, jonka jälkeen lähetetään kutsu.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/hYaaSFh5KRGG9GnR7

Tapahtumalle on luotu myös Facebook tapahtuma, joka löytyy nimellä Lapin haitalliset vieraskasvit tunnetuksi ja haltuun kylillä.

Hankkeella pyritään tavoittamaan mahdollisimman moni lappilainen, mutta erityisesti maaseutualueiden asukkaita ja maaseutualueilla toimivia yhdistyksiä. Jokaisella lappilaisella on vastuu oman asuinympäristönsä suojelemisesta, vastuu vieraslajeista kuuluu siis meille kaikille!

Nähdään webinaarissa
Johanna Konttila
johanna.konttila@maajakotitalousnaiset.fi
Projektikoordinaattori
Lapin vieraskasvit tunnetuksi ja haltuun -hanke
Lapin Maa- ja kotitalousnaiset