ELoGE-laatupalkinto 2024?

06.02.2024

ELoGE-laatupalkinto 2024?

 

Muistatko loppuvuodesta tehdyn kyselyn, jossa sait arvioida Kolarin kunnan palveluita hyvän hallinnon kyselyn kautta?

Pienenä kertauksena. Kolarin kunta on Suomesta mukana ensimmäisten joukossa Eurooppa Neuvoston hyvän hallinnon arviointiprosessissa kymmenen muun kunnan kanssa. Prosessissa tarkastellaan mukaan valittujen kuntien toimintoja neuvoston määrittelemien 12 hyvän hallinnon periaatteen kautta.

Luottamushenkilöille, Kolarin kunnan työntekijöille ja kuntalaisille tehtyjen kyselyiden tarkoituksena oli selvittää Kolarin tilanne ja päästä siten vastausten perusteella kehittämään toimintoja kohti parempaa ja avoimempaa kuntaa, joka voi palvella niin kuntalaisia kuin vierailijoitamme aina vain paremmin. Kolarilaiset vastasivat kyselyyn ihailtavan aktiivisesti. Iso kiitos siitä.

Arviointi on edennyt siihen vaiheeseen, että kunnat ovat keränneet arviointia tukevaa dokumentaatiota vuoden alussa alkaen, jotta prosessissa voidaan edetä seuraavaan vaiheeseen, jossa kunnat ja HAUS työstävät kerättyjen dokumenttien ja kyselyiden pohjalta arviointipaketin, jolla ELoGE-laatupalkinnon 2024 myöntämistä voidaan esittää myönnettäväksi Kolarin kunnalle.

Ensimmäiset yhteiset työpajat toteutetaan Kolarin ja Kuopion kanssa helmikuussa.

Kolarissa työpaja toteutetaan 7. – 8.2.2024.

 

Me kasvamme rohkeasti · Me kasvamme yhteistyöllä · Me kasvamme toimeliaisuudella · Me kasvamme kestävästi.