Aurinkosähköinfo 6.5.

14.04.2021

Vähähiilinen Lappi-hanke: Aurinkosähköä kotiin ja mökille

Järjestämme omakotitalouksille ja mökkiläisille suunnatun aurinkosähköinfon 6.5. kello 17.30–19 Ohjelmassa sähköverkkoon kytkettävät järjestelmät ja mökkikäyttöön sopivat sähköverkon ulkopuolella toimivat järjestelmät. Tilaisuudessa on aikaa varattu myös kysymyksille.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ohjelma:

  • Avaussanat, Antti Sirkka, Metsäkeskus, Väppi-hanke
  • Aurinkosähkö sähköverkkoon yhdistettynä, Janne Käpylehto
  • Mökkisähköjärjestelmät, Janne Käpylehto
  • Keskustelua ja kysymyksiä
  • Tilaisuus päättyy
  • Asiantuntijana toimii tietokirjailija ja keksijä Janne Käpylehto, joka on muun muassa kirjoittanut kaksi teosta aurinkosähköstä, Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen (2016) sekä Mökille sähköt auringosta & tuulesta (2014).

Webinaarin esite

Webinaari järjestetään Teams -verkkokoulutusympäristössä. Osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja verkkoyhteyttä. Tarvitset käyttöösi toimivan kaiuttimen tai kuulokkeet, jotta kuulet luennoitsijan äänen. Voit osallistua keskusteluun chat-ikkunan kautta tai jättää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ja ohjeet osallistumiseen webinaaria edeltävänä päivänä.


Tilaisuuden järjestää Suomen metsäkeskuksen Vähähiilinen Lappi -hanke.
Tilaisuus on maksuton.


Peruminen ja tietojen muuttaminen on sallittu päättyen 2 päivää ennen tapahtumaa. Haluamme, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua koulutuksiimme. Pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen viimeistään kaksi (2) arkivuorokautta ennen tapahtumaa.

Lisätietoja
Antti Sirkka
projektipäällikkö
puh. 050 455 2529
antti.sirkka@metsakeskus.fi
Vähähiilinen Lappi -hanke
Suomen metsäkeskus