Kunnon mummola saapuu Kolariin!

Kunnon mummola saapuu Kolariin!

Tapahtuma on suunnattu kaikille yli 65-vuotiaille Kolarin kuntalaisille.

Kunnon Mummola saapuu Kolariin!

Tule tiistaina 7.11. kello 9.00 – 12.00 Kolarin kunnanvirastolle saamaan tietoa ikääntyneiden hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Yli 65-vuotiaille suunnattu toimintakykyyn ja tasapainoon keskittyvä Kunnon Mummola-tapahtuma saapuu Kolariin. Kunnon Mummolassa on mahdollisuus osallistua tasapainoa ja toimintakykyä arvioiviin helppoihin testeihin sekä mittauttaa kehonkoostumus. Palautetta ja vinkkejä tasapainoisempaan menoon tarjoavat Kunnon Mummolan innostavat ohjaajat.

Kunnon Mummolaan ovat tervetulleita kaikki yli 65-vuotiaat – niin mummot kuin papatkin!

Testit ovat nopeita, helppoja ja ennen kaikkea turvallisia. Testeissä ei tarvitse hikoilla eikä hengästyä, voit siis tulla paikalle tavallisissa vaatteissa. Testien lisäksi Kunnon Mummolassa on mahdollisuus mittauttaa kehonkoostumus. Mittaus tehdään avojaloin, joten jaloissa kannattaa olla helposti riisuttavat sukat.


Henkilökohtaista palautetta ja arjen hyviä vinkkejä antavat Kunnon Mummolan asiantuntevat ohjaajat. Lisäksi mahdollisuus on osallistua myös liikunnalliseen jumppatuokioon, jossa keskitytään tasapainon ja lihaskunnon harjoittamiseen.

Mukana tapahtumassa on myös Lapin Sydänpiiri ry, joka antaa tietoa sekä neuvontaa valtimoterveydestä ja sydänterveellisistä elämäntavoista. Pisteellä on myös mahdollisuus mittauttaa verenpaine.


Tapahtuman toteutuksesta vastaavat alueellinen liikuntajärjestö Lapin Liikunta ry sekä Kolarin kunta. Kunnon Mummolan testaustoiminnasta ja henkilökohtaisen palautteen annosta vastaavat Lapin ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijat.


Tapahtumaan on vapaa pääsy – tervetuloa mukaan!

Alkaa
07.11.2023 klo 09:00

Loppuu
07.11.2023 klo 12:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa