Joulupostia ikäihmisille

16.12.2023

Joulupostia ikäihmisille

Kolarin kunta osallistui tänä vuonna valtakunnalliseen joulukorttikampanjaan, jonka järjestää luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyökumppaneineen. Joulupostia ikäihmisille -kampanja järjestettiin jo 11. kerran. Kampanjan tarkoituksena on jakaa jouluiloa ikäihmisille perinteisessä muodossa, joulukortilla.

Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille 13.11. – 4.12.2023 välisenä aikana. Kolarissa kortteja sai toimittaa virastotalon aulan ja kirjaston keräyslaatikoihin. Kolarissa tavoitteena oli 75 korttia. Tavoite ylitettiin melkein tuplasti, kun kolarilaiset toimittivat upeita pääsääntöisesti itse tehtyjä kortteja yhteensä 142 kappaletta.

Joulukortteja käytiin jakamassa torstaina 14.12. Onnelaan, Tannaan, Palvelutalolle ja Kotikontuun. Useita kortteja pystyttiin ojentamaan saajalle suoraan ja kyllä se kortti ilahdutti suuresti saajaa. Kiitos kolarilaiset aktiivisuudesta. Ylijääneet kortit on laitettu talteen joulua 2024 varten. Ensi vuonna ilahdutetaan uudelleen.

Hyvää joulua Sinulle!
Toivottaa Kolarin kunta, Siskot ja Simot

Me kasvamme rohkeasti · Me kasvamme yhteistyöllä · Me kasvamme toimeliaisuudella · Me kasvamme kestävästi.