Väylänvarren Ruokalautanen- työpaja

Väylänvarren Ruokalautanen- työpaja

Aiheena työpajassa Länsi-Lapin luonnon raaka-aineiden saatavuus- ja käyttömahdollisuudet ravintola- ja keskuskeittiöissä.

Tervetuloa Väylänvarren Ruokalautanen- työpajaan torstaina 25.5.2023 kello 9.00–15.00.

 

Työpajan vetäjinä toimivat Luonnonvarakeskuksen tutkijat Rauno Kuha, Marja Uusitalo ja Rainer Peltola. Aiheena työpajassa Länsi-Lapin luonnon raaka-aineiden saatavuus- ja käyttömahdollisuudet ravintola- ja keskuskeittiöissä. Työpajoja pidetään kaksi kappaletta, josta ensimmäinen tässä kuussa ja toinen syyskuussa.

Sinä ”villiruoan” ostaja tai tuottaja,
Tervetuloa pohtimaan, mitä lähiruokaa laitos- ja ravintolakeittiöt voivat tarjota ”Väylänvarren ruokalautasella” asiakkailleen. Työpajassa tunnistamme, mikä jarruttaa lähiruoan raaka-aineiden tehokasta hyödyntämistä Länsi-Lapissa. Luonnonvarakeskuksen tutkijat ovat selvittäneet alueen raaka-ainevirtoja. Käytämme tietoja apuna ideoinnissa, jossa etsimme ratkaisuja pulmiin. Päivän päätteeksi meillä on muutama ”tavoitelautanen” ja ”arvoketju” pullonkauloineen ja ratkaisuehdotuksineen, jotta tärkeimmät raaka-aineet päätyisivät lautaselle. Arvoketjuihin syvennymme syyskuun alun työpajassa.

Paikka: Kittilä/Levi (paikka varmistuu lähiaikoina)
Ilmoittautudu tilaisuuteen tästä
https://forms.gle/3nYb66dikTETUhb66

Alkaa
25.05.2023 klo 09:00

Loppuu
25.05.2023 klo 15:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa