Maanpiiri 21-28.7 Karilan Tilalla (Navettagalleria)

Maanpiiri 21-28.7 Karilan Tilalla (Navettagalleria)

Maanpiiri kokoontuu heinäkuussa Äkäslompolossa Karilan tilan ympäristössä. Leirin tarkoitus on tuoda ihmisiä yhteen, luonnon ja oman itsen äärelle. Leiri on päihteetön ja kaikille avoin tapahtuma.

Leirin runkona toimivat päivittäiset yhteiset luontoretket tuntureille, poikkitaiteelliset työpajat, jooga, keholliset harjoitukset, meditaatiot ja nuotiopiirit. Lapsille on lisäksi omaa ohjelmaa. Maanpiirin aamujoogatunnit ovat avoimia myös kyläläisille, 12 € kertamaksu tai 50 € / 5 kertaa.

Leirin järjestää Metsäperhe ry yhdessä Karilan Navettagallerian ja leirin osallistujien kanssa. Metsäperhe ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ihmisen ja luonnon hyvinvointia ja toiminnallaan edistää ihmisten luontosuhteen ja yhteisöllisyyden syventämistä. Tätä tarkoitusta yhdistys on edistänyt järjestämällä metsäperheleirejä. Metsäperhe ry on järjestänyt useita metsäleirejä historiansa aikana, ensimmäinen leiri järjestettiin kesällä 1998.

Kymmenen vuoden tauon jälkeen Metsäperhe ry järjesti kesällä 2019 leirin Äkäslompolossa nimellä Maanpiiri, yhdessä Karilan Navettagallerian kanssa. Maanpiirileirin tarkoitus on perheiden, lasten ja aikuisten yhteisöllisyyden ja luontosuhteen syventäminen luonnossa elämisen, eri taiteiden ja hoitavien harjoitusten kautta.
Tänä vuonna leirin teemana on MAAN ÄÄNI.

Leirin teema näkyy ja kuuluu leirin ohjelmassa, jonka aikana pysähdymme itsemme ja luontomme sekä luonnon äänien äärelle kuuntelemaan ja havainnoimaan. Leirimme sydän, Karilan tilan kota, tunturit sekä Jatulintarha, jonka Maanpiirileiri valmisti toissa vuonna Karilan Puolivilliin puutarhaan, toimivat paikkoina, jotka tarjoavat virikkeellisen aistillisen ympäristön Maan äänen äärellä olemiseen.

Tänä kesänä Maanpiiriläisille tarjolla edullista yhteismökkimajoitusta Karilan tilan vieressä!
Ilmottautuminen leirille ja joogatunneille sekä mökkimajoitukseen info.metsaperhe@gmail.com

Lisätietoja:
https://karilantila.fi/maanpiirileiri/
https://www.facebook.com/maanpiiri

Lämpimästi tervetuloa mukkaan!

Alkaa
21.07.2024 klo 16:30

Loppuu
28.07.2024 klo 12:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa