Teatteri Tie: Tuhkamo ja muita Suomen kansan satuja ja tarinoita

3.7.2021 klo 14.00 Myllyojan puisto Ikäsuositus yli 5 v. Vapaa pääsy Esityksen kesto väliaikoineen n. 1h Rooleissa: Juhana Hurme Yhden hengen maasto- ja maisemanäytelmiksi kirjoittaminen ja ohjaus: Hannu Raatikainen
Teatteri Tie kiertää Suomea kesällä 2021 juhannuksesta alkaen. Silloin Teatteri Tie pakkaa jälleen mukaansa esityksen lisäksi 80 hengen nousevan katsomon, joka on helposti sijoitettavissa luonnon keskelle maisemaan kuin maisemaan. Ensisijaisesti ulos, mutta sateen varalle on hyvä katsastaa myös sisätilavaihtoehto.
Kesällä 2021 Teatteri Tie ottaa ohjelmistoonsa vanhat kotimaiset sadut ja tarinat, lähteenään ensisijaisesti teos ”Suomen kansan satuja ja tarinoita” (SKS, 1852-1866). Nämä satoja vuosia vanhat tarinatimantit ovat osa yhteistä kertomusperinnettämme ja niiden sisältämät rikkaudet ansaitsevat tulla jaetuksi jokaiselle sukupolvelle jokaisena aikana. Niinpä Teatteri Tie ottaa nyt kantaakseen tämän vastuun ja esittää tarinoita teatterin kielellä 2020-luvun suomalaisille ympäri maan.
Esityksemme koostuu muutamasta näiden suusta suuhun kerrottujen tarinoitten parhaimmistosta, jotka olemme valinneet n. 70 tarjokkaasta ja näyttämöllistäneet ne.
Pienoisnäytelmien välissä jutustelemme yleisön kanssa tarinoiden herättämistä ajatuksista ja tarjoamme yleisölle ja erityisesti lapsille mahdollisuuden matkia näytelmän hahmoja ja leikkiä kanssamme teatterileikkejä nähtyjen episodien innoittamina.

Alkaa
03.07.2021 klo 14:00

Loppuu
03.07.2021 klo 15:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa