Sellon ja laulun syyskonsertti - Seeli Toivio

Sello ja laulut soi! Lahtelainen sellovirtuoosi ja mezzosopraano esittää tunninmittaisessa konsertissa J. S. Bachin sellosarjoja sekä kauniita lauluja. Toivio säestää itseään sellollaan. Kuullaan mm. Oskar Merikantoa, Toivo Kuulaa ja myöskin Taalainmaan vanha virsi. Myynnissä artistin cd-levyjä, mm. kokonaislevytys kaikista Bachin sellosarjoista, sekä paljon odotettu uutuuslevy, jolla Toivio laulaa 21 laulua.
Yllästunturin luontokeskus Kellokas
Sellon ja laulun Syyskonsertti
maanantaina 16.9. klo 19:00-20:00

Sello ja laulut soi! Lahtelainen sellovirtuoosi ja mezzosopraano esittää tunninmittaisessa konsertissa J. S. Bachin sellosarjoja sekä kauniita lauluja. Toivio säestää itseään sellollaan. Kuullaan mm. Oskar Merikantoa, Toivo Kuulaa ja myöskin Taalainmaan vanha virsi. Myynnissä artistin cd-levyjä, mm. kokonaislevytys kaikista Bachin sellosarjoista, sekä paljon odotettu uutuuslevy, jolla Toivio laulaa 21 laulua, myös konsertin ohjelmaa levyllä.

Liput ovat 20 euroa aikuiset/10 euroa lapset alle 16v, tuntia ennen ovelta, kortit käyvät. Tervetuloa Syyskonserttiin!

Musiikin tohtori Seeli Toivio on klassisen koulutuksen saanut sellisti. Seeli on myöskin iskelmälaulaja, soittaa sähköselloa ja tekee sovituksia iskelmistä, tangoista, pophiteistä ja klassisistakin teoksista.

Seeli on esiintynyt sellistinä ympäri maailmaa, mm. Japanissa, USA:ssa (Carnegie Hallissa kahdesti), Etelä-Afrikassa ja Etelä-Koreassa sekä monissa Euroopan maissa solistina ja monipuolisena kamarimuusikkona.

Lisätiedot

Yllästunturin luontokeskus Kellokas
Seeli Toivio (www.seelitoivio.com)

Alkaa
16.09.2019 klo 19:00

Loppuu
16.09.2019 klo 20:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa