Matkalla pohjoiseen konsertti

Kevätkonsertissa kuullaan Helismaan ja Vainion tuttuja lauluja. Laulaja ja juontaja Raimo Laukka, haitari Jarmo Tinkala. Tervetuloa!
Raimo Laukka on kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja. Opiskelu Sibelius Akatemiassa sekä Berliinissä ja Milanossa valmisti hänet oopperalaulajan ammattiin. Kilpailuvoitot Oskar Merikanto- ja Lappeenrannan-laulukilpailuissa toi hänet suuren yleisön tietoisuuteen. Laukka on tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisoopperassa sekä vieraillut yli kymmenessä eurooppalaisessa oopperatalossa. Konserttilaulajana hän on esiintynyt monilla suurilla kansainvälisillä areenoilla. Yhteistyö George de Godzinskyn,Seppo Hovin ja Markku Johanssonin kanssa on ollut avain viihteen ja operetin maailmaan.

Jarmo Tinkala opiskeli harmonikan soittoa Jyväskylän konservatoriossa ja suoritti diplomin 1993. Tinkala on pitkän linjan viihde- ja studiomuusikko, joka tunnetaan mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden orkesterin vakiojäsenenä. Hän on tehnyt yhteistyötä Veikko Ahvenaisen kanssa Veikon hanurikvartetin jäsenenä, soittanut useissa tv- ja studiokokoonpanoissa. Tinkala on säestänyt maamme eturivin artisteja ja liki 40 vuotta kestäneellä urallaan vieraillut lukuisissa eri maissa. Jarmo Tinkala voitti Viljo Vesterinen kilpailun, Kultaisen Harmonikan ja kaksi kertaa pohjoismaiden mestaruuden. Tangofinlandia palkinto myönnettiin hänelle 2008. Jarmon soittoa kuulee esim. Jari Sillanpään ja Marita Taavitsaisen levyillä.

Alkaa
15.04.2019 klo 18:00

Loppuu
15.04.2019 klo 19:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa