Eila, Rampe ja Likka -teatteriesitys

Rovaniemen alueteatteri esittää Kolarin lukion salissa näytelmän Eila, Rampe ja Likka.
On meneillään viimeinen kuulutus Finnairin lennolle Marmarikseen, kun Eila, Rampe ja Likka suunnistavat koneeseen. Rampe ja Likka ovat yllättäneet Eilan matkalipuilla Turkkiin, koska pian on Eilan 60-vuotispäivä.

Tytär Likka on kolmekymppinen taivaanrannanmaalari, kenen lie geenit saanut. Eila on järjestyksen ihminen, kulkee valtavirrassa ja antaa napakkaa kommenttia elämänpiirinsä tavoista. Sisuksissa palaa pieni roihu katselemaan maailmaa, haihattelemaan haaveeksi jääneestä näyttelijänurasta tai lähtemään edes Pyynikin näköalatorniin munkkikahveille.

Rampe haluaisi lueskella ja antaa ajatuksen kulkea mutta kun ei ole hetkenkään rauhaa Eilan aina käskiessä johonkin. Helpommalla pääsee, kun tottelee ja säästää syvällisemmät keskustelut hetkiin Likan kanssa.

Eila, Rampe ja Likka ovat Sinikka Nopolan kotoisan draamakomedian hahmoja, joiden mukana käydään mökillä ja irrotellaan Marmariksella. Matkailu tuo elämään mausteita itse kullekin, romanttisia tai opettavaisia. Komedia nähdään Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla ja Lapin kiertueella. Sen seurassa saat hymähdellä supisuomalaisuudelle, elämänkumppaneillesi ja vähän itsellesikin.

Näytös 22.1. klo 19 Kolarin lukion salissa osoitteessa Jokijalantie 18.


Liput: aikuiset 17 € / opiskelijat 10 €.

Näytöksen kesto n. 1h 50min.

Alkaa
22.01.2019 klo 19:00

Loppuu
22.01.2019 klo 21:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa