Ahvenainen&Nordlund harmonikkakonsertti

Perinteinen Uuden Vuoden konsertti pidetään loppiaisena 6.1. klo 19. Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund yhdessä paikallisten solistien ja harmonikkataitureiden kanssa pitävät huolen mukavasta musiikillisesta tuokiosta Kellokkaan salissa.
Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund pitävät harmonikkakonsertin. Mukana Ylläksen harmonikkaklubi ja lappilaisia harmonikkataitureita.

Veikko ja Carina ovat kiertäneet yhdessä vuosikymmeniä ja Ylläs on heidän yksi suosikkipaikoista. Jo perinteeksi ovat tulleet heidän Uuden Vuoden konsertti ja kevätkonsertit Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa.

Konsertissa kuullaan aina myös paikallisia harmonikan soittajia ja nuoria soiton opiskelijoita. Veikko Ahvenainen on aina innostanut ja kannustanut harmonikansoittajia ja on pitänyt tärkeänä että he pääsevät esiintymään yleisön edessä jo nuoresta pitäen. Kolarissa Tapani Haapasaaren johdolla harmonikansoittoperinne on pysynyt hyvin vahvana ja elävänä.

Veikko Ahvenainen harmonikkakilpailu on yksi odotetuimpia, joka järjestetään vuosittain Ylläksellä. Tänä vuonna kilpailu on 20.7.2019 Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa.

Konsertissa esiintyvät koti-ja ulkomaiset harmonikkataiteilijat ja laulusolistit. Mukana ovat Leif Lindeman ja tangokuningatar Marita Taavitsainen. Nimekkääseen esiintyjäkaartiin kuuluvat lisäksi Veikon Hanurikvartetti, prof. Oleg Sharov oppilaineen Pietarista, Airi Hautamäen kaksiriviset Alavudelta, Sami Hopponen ja muita Kultaisen Harmonikan voittajia sekä Veijo Laineen yhtye. Ohjelman juontaa Erkki Liikanen, joka esiintyy konsertissa myös laulajana. Konsertin lopussa kuullaan valtakunnallinen yhteissoitto, johon osallistuu noin 300 hanuristia ja laulusolistit. Liput ovat myynnissä https://www.lippu.fi/"

Alkaa
06.01.2020 klo 19:00

Loppuu
06.01.2020 klo 21:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa