Nuorten kesätyöt

Kolarin kunta tarjoaa 40 kesätyöpaikkaa kolarilaisille peruskoulunsa tänä keväänä päättäville nuorille ja opiskelijoille. Työpaikkoja voivat hakea koululaiset/opiskelijat, jotka ovat 2005 tai aiemmin syntyneitä, oppilaitoksessa kirjoilla olevia ja päätoimisesti opiskelevia. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ei voi hakea paikkaa. Kolarin kunnan kesätyöpaikkoihin haettaessa nuorella ei tarvitse olla käytettävissä työseteliä.

Kesätyöpaikkoihin (Palvelutalo, Kotikontu, Tanna ja siivous) ei tullut hakemuksia, joten niiden paikkojen hakuaikaa jatketaan perjantaihin 23.4.2021 klo 15.00 asti. 

Missä työpaikkoja on?

Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. kirjastolla, museolla, päiväkodilla, Nuorten työpajalla, kesäleireillä ja vanhuspalveluissa. Käy katsomassa tarkemmat tehtäväkuvaukset, töiden ajankohdat ja vaatimukset ennen hakemuksen täyttämistä TÄÄLTÄ.

Miten haen paikkaa?

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Avoimeksi jääneisiin paikkoihin haku alkaa 8.4.2021 ja päättyy 23.4.2021 klo 15.00.
Opiskelija, liitä hakemukseen opiskelutodistus (ei 9 lk.).

Koska työpaikasta ilmoitetaan?

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 18 hakemuksessa mainittuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös ja ohjeistetaan työsetelin käyttämisestä. Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.  HUOMIO! Koronatilanteen vuoksi kesätyöpaikat voivat jäädä täyttämättä. 

Keneltä voi kysyä?

Kesätyöpaikoista lisätietoja antavat

  • Nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Eeva-Liisa Lompolojärvi, 040 768 0369
  • Nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaara, 040 489 5023