Lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut

Käyntiosoite:
Kolarin terveyskeskus
Sairaalantie 4b
95900 KOLARI

Kolarin terveysasemalta saat apua terveysongelmiisi ottamalla meihin yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimitse.Useat terveyteesi liittyvät asiat hoituvat kätevästi sähköisesti tai puhelimitse, jolloin sinun ei välttämättä tarvitse lähteä terveyskeskukseen lainkaan.

Sähköinen asiointi

Voit ottaa Kolarin terveyskeskukseen yhteyttä sähköisesti silloin, kun sinulle sopii. Lääkärit lukevat virtuviestit mahdollisimman pian. Arkisin klo 12 mennessä tulleisiin viesteihin vastataan saman päivän aikana ja muihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

  1. Kirjaudu Virtu-verkkopalveluun. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Tunnistautuminen tapahtuu Suomi.fi verkkopalvelun kautta.
  2. Lähetä yhteydenottopyyntö (viesti) omalle alueellesi 
    • Pohjoinen
    • Kirkonkylä
    • Eteläinen
    • Muut (ulkopaikkakuntalainen, et tiedä aluettasi)

Laboratoriokokeiden tulokset voit katsoa myös Kanta-palvelusta.

Voit myös soittaa vastaanoton hoitajalle

Arkisin klo 9 - 15 vastaanoton hoitajan numero on 040 708 9179. Klo 14.30 mennessä jätettyihin soittopyyntöihin vastataan samana päivänä. Sen jälkeen tulleisiin soitetaan seuraavana päivänä. 

Varatun ajan peruminen

Kun sinulla on aika Kolarin terveyskeskuksen lääkärille, hoitajalle, fysioterapeutille tai suun terveydenhuoltoon eikä heihin saa yhteyttä, voi peruutuksen soittaa neuvontaan 040 489 5096 klo 8–11 ja 12-15 välisenä aikana.

Hammashoitolaan varatun ajan voi perua myös jättämällä tekstiviestin tai soittopyynnön vastaajaan 040 489 5045. Voitte perua aikanne myös sähköpostilla osoitteeseen: hammashoitola@kolari.fi
Ilmoittakaa viestissä nimenne ja peruttava aika. Potilas huolehtii uuden ajan varaamisesta itse.

Reseptiasiat

Reseptien uusintapyynnön voit jättää Kanta -palvelussa, apteekissa tai soittamalla numeroon 040 489 5095. 

Kotisairaanhoidon tarvikejakelu

Kuulonhuoltoyhdyshenkilön vastaanotto

Kotisairaanhoitaja Tuovi Ruokojärvi auttaa kuulokojeiden huoltoon liittyvissä asioissa esim. pattereiden ja väliletkujen vaihdot. Soita rohkeasti numeroon 040 095 4526 niin sovitaan aika.