Pyörärastikausi on avattu!

18.05.2020

Kolarin pyörärastit 2020 – Tutustu pyöräillen Kolarin kuntaan

Ympäri kuntaa löydät 20 rastia. Rastilla on postilaatikko, jossa on leimasin. 150 € arvoisen lahjakortin arvontaan tarvitset vähintään 12 rastia. Tavarapalkintojen arvontaan osallistut jo kolmella rastilla. Yhdellä kortilla osallistut yhteen arvontaan ja seuraavaan arvontaan osallistumisoikeuden saat täydellä pyöräilyvaelluskortilla. Alle 12 –vuotiaiden kesken arvotaan neljällä rastileimalla erillinen 100 € lahjakortti.

Uutena tänä kesänä ovat lasten rastit, jotka on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Rasteja löytyy jokaisesta kylästä 5 kappaletta Äkäslompolosta, Ylläsjärvestä, Kolarista, Vaattojärveltä ja Sieppijärveltä. Jokainen täytetyn rastikortin palauttanut osallistuu lasten arvontaan. Lasten rastikortit voit tulostaa tästä: Kolari, Sieppijärvi, Vaattojärvi, Ylläsjärvi ja Äkäslompolo.

Pyöräilyvaelluskortteja voit hakea urheilukentän toimistorakennuksen postilaatikosta, kunnanviraston neuvonnasta ja kirjastosta. Myös Äkäslompolosta rastilta kaksi (Sport Corner Ylläs), Ylläsjärveltä rastilta neljä (Gondoli) ja Sieppijärven kyläkaupalta saa rastikortteja. Voit myös tulostaa omasi tästä. Lähde nauttimaan maisemista pyöräillen. Käytäthän kypärää!

Lisätietoja liikuntatoimi 040 489 5036, liikuntatoimi@kolari.fi ja liikuntatoimen facebookista. Palautathan kortit liikuntatoimistoon tai urheilukentän toimistorakennuksen postilaatikkoon 13.9.2020 mennessä.

Kartat:
Lasten pyörärastit 2020
Kolarin pyörärastit 2020


Rastipisteet
1. Äkäslompolo, Y1
2. Äkäslompolo, Sport Corner Ylläs
3. Hannukainen, Hannukaisen lammet
4. Ylläsjärvi, Gondoli
5. Ylläsjärvi, Leikkikentän laavu
6. Kurtakko, Kesäkiiri
7. Äkäsjokisuu, Jokisuun maja
8. Saarenpudas, Putaanniemi
9. Kolari, Saarenpää
10. Kolari, Rautatieasema
11. Kolari, Tullin veneenlaskupaikka
12. Venejärvi, Salo-Maja
13. Vaattojärvi, Paviljonki
14. Sieppijärvi, Kirkko
15. Sieppijärvi, Käkivaara-Toivolantien risteys
16. Pasmajärvi, Lohinivantien ja Tirrontien risteys
17. Nuottavaara, Koulu
18. Lappea, Lappean Lohi
19. Väylänpää, Koivumaan risteys
20. Sammalvaara, Koivumaantien risteys