Neuloosituskaa?

05.07.2023

Ota osaa yhteiseen neulostyöhön

KesäKolarissa lauantaina 1.7. polkaistiin käyntiin neulostyökisan lisäksi yhteisprojekti meille kaikille.

Huomasitko Kolarin kunnan teltalla keinutuolin ja korin? Et ehkä ehtinyt vaikka mieli teki käydä katsomassa tarkemmin tai ottaa ommelta käsiin, istahtaa ja kutoa pätkän yhteiseen projektiin.

Kori, aloitettu neulostyö "kaulahuivi" ja lankaa kunnan uusissa väreissä löytyvät nyt Kolarin kirjastolta, jossa voit istahtaa nojatuoliin ja hetken tai pidempäänkin purkaa neuloosituskaa. Eikä se tarvi neuloosituska olla päällä, riittää halu toteuttaa yhdessä tätä projektia.

Kolarin kunta haastaa kaikki osallistumaan tähän yhteiseen projektiin. Katsotaan JouluKolarissa, että kuinka paljon olemme saaneet aikaan. Riittääkö "kaulahuivista" kirkonkylän joulukuusen koristeeksi vai lämmittämään Myllyojanpuiston lohta?

Korista löytyy myös vihko, johon toivomme sinun kirjoittavan nimesi. Kolarin kunta toimittaa koriin lankaa työtä varten.

Muistathan myös KesäKolarissa julkistetun neulostyökilpailun? Kirjastolta voit nappasta värimallin neulostyötäsi varten. Neulostyökilpailun ohjeita löytyy myös tulostettuna samasta paikasta.