Walkers-auto eli liikkuva nuorisotila

Lähde mukaan nuorisotyöhön

24.02.2020

Vapareita kaivataan!
Wauto tulee Kolariin huhtikuussa! Wauto eli walkers-matkailuauto on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa on tarjolla kahvia, korttipelejä sekä turvallisten aikuisten juttuseuraa. Walkers-auto on siis liikkuva nuorisotila, jonka tarkoitus on viedä nuorisotyötä sivukyliin.

Haemme vapaaehtoisia aikuisia mukaan Wauto-toimintaan huhtikuulle! Vapaaehtoinen aikuinen eli vapari on omasta nuoruudestaan selvinnyt ”nuoruuden veteraani”, joka tulee omana itsenään juttuun sekä nuorten että muiden aikuisten kanssa. Vapari muistaa omasta kokemuksestaan, millaista nuoruus oli ja miltä se tuntui elämänvaiheena.


Vapari voi olla minkä ammattikunnan tai elämäntilanteen edustaja tahansa. Vapari on siis turvallinen aikuinen, jonka kanssa nuori voi halutessaan keskustella tai kahvitella.
Vapaaehtoinen aikuinen kulkee Walkers-auton mukana yhdessä kunnan työntekijän kanssa.Vaparina voit toimia vaikka vain yhden reissun verran tai juuri sen verran kuin itse haluat.

Vaparikoulutus järjestetään maanantaina 23.3.2020 klo 17–20 Kolarin valtuustosalissa. Lisätietoja Wautosta

Ilmoittaudu mukaan mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen Wauto-vaparitoimintaan nuoriso-ohjaaja Sanna Palovaaralle p. 040 489 5023 tai sanna.palovaara@kolari.fi