VAPAALLA -vapaalaskutapahtuma Ylläksellä

Ylläs Ski Resort Äkäslompolo. Vapaalla ei kisata tai ratkota paremmuutta, Vapaalla nautitaan luonnosta, liikkumisesta ja hyvistä laskuista.
Tapahtuma koostuu työpajoista, joihin jokainen osallistuja voi ilmoittautua oman mielenkiinnon mukaan. Luvassa on tarpeellisia tietoja ja taitoja, joita tarvitaan, kun suunnataan koskemattomille tuntureille. Tämä sisältää kattavasti lumiturvallisuus- ja lumivyörytietoutta, retkien suunnittelua, liikkumista ja suunnistamista tunturissa sekä lasku- ja skinnaustekniikkaa.

Lisäksi tietenkin etsimme parhaat laskupaikat sää- ja lumiolosuhteet huomioiden mukavassa porukassa ja upean luonnon ympäröiminä. Kurssin pääpaino on tekemisessä; lasketaan, retkeillään ja harjoitellaan monipuolisissa tunturimaisemissa.

Tapahtuma on saanut uutta sisältöä, sillä sen yhteydessä on nyt mahdollisuus suorittaa FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi. Kurssin suorituspäivät ovat perjantai ja lauantai (6. - 7.4.), joten sen lisäksi on mahdollista osallistua tapahtuman työpajoihin torstaina ja sunnuntaina (5.4. ja 8.4.). Tälle kaksipäiväiselle kurssille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautujaa ja sen hinta on 300,-. Kurssimaksu sisältää vyörykortin ja todistuksen kurssin käymisestä sekä hissinousut lumiturvallisuuskurssin aikana.

Tämän monipuolisen, koko vapaalaskukansan yhteisen tapahtuman osallistumisvaihtoehdot siis ovat:

1. VAPAALLA -tapahtuma (5. - 8.4.), jolloin voit yhdellä kurssimaksulla osallistua kaikkiin tarjolla oleviin työpajoihin

2. FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi (6. - 7.4.)

3. Sekä FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi että 5.4. ja 8.4. järjestettävät VAPAALLA -tapahtuman työpajat. Työpajoihin osallistuminen ei sisälly lumiturvallisuuskurssin hintaan. Työpajojen hinta Lumiturvallisuus 1 -kurssin osallistujille 75,-/ työpaja (norm. 95,-).

4. Haluamasi yksittäiset työpajat

Tapahtuman kouluttajina toimivat Ylläs Ski Patrolin sekä Ylläs Ski Hiihtokoulun ammattitaitoinen henkilökunta. FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssin kouluttajalla on SVELAV Pro 2 -kurssilla hankittu lumivyöryteknikon pätevyys sekä FINLAV - Suomen Lumivyörykoulutusjärjestelmän mukainen kouluttaja-auktorisointi.

Alla olevasta linkistä pääset klikkaamaan itsesi ilmoittautumislomakkeelle.

https://www.lyyti.fi/reg/vapaalla2018

Lisätietoja sekä vastauksia kysymyksiin antaa:
Tytti (tytti.veravainen@laplandhotels.com)

Alkaa
20.03.2019 klo 10:00

Loppuu
23.03.2019 klo 17:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa