Muistojen bulevardi -konsertti seurakuntatalolla

Muistojen bulevardi -konsertti seurakuntatalolla

Muistojen bulevardi-LIVE® konsertissa kuullaan nostalgisia säveliä uusina intiiminä sovituksina: Valoa ikkunassa, Käymme yhdessä ain, Kuinka paljon rakkautta, Aikuinen nainen, Kolmatta linjaa, Suudelmin suljetut kirjeet, Rakkaustarina… Anna-Claudia Somero, laulu & Jouni Somero laulu, piano ja nostalgiset tarinat Järjestää Kolarin kirjasto- ja kulttuuritoimi ja Kolarin seurakunta.
Muistojen bulevardi:

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1:n kanavalla ohjelma ”Muistojen bulevardi.” Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. ”Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree myös nuorempiin” ohjelman sivuilla todetaan. Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin. Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne olivat suuria menestyksiä.

Esiintyjät:

Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina (yli 3200 konserttia ympäri maailmaa, 104 julkaistua albumia). Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin: ”Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä,” Jouni kertoo. Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertin ohjelmasta.

Anna-Claudia on opiskellut huilunsoittoa ihan pienestä tytöstä alkaen, mutta viime vuosina hän on keskittynyt laulamiseen. Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty.

Alkaa
30.03.2023 klo 18:00

Loppuu
30.03.2023 klo 00:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa