Lapland Classic - Pikkumutka Vaellus

Osallistu unohtumattomalle tunturivaellukselle Yksin, kaksin tai porukassa, omatoimisesti tai oppaan kanssa! Lapland Classic on vaellustapahtuma kauniin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston halki. Tapahtuma alkaa Hetasta ja päättyy Pallakselle. Vaelluksen aikana tutuksi tulevat niin kansallispuiston upea tunturiluonto kuin kylien perinteet ja alueen kulttuuri.
Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on Suomen kolmanneksi suurin kansallispuisto, joka pitää sisällään mahtavat tunturit, luonnontilaiset metsät ja monimuotoiset suot. Näet Pallastunturit – Suomen kansallismaiseman, hengität Euroopan puhtainta ilmaa ja tutustut kolmeen luontokeskukseen, jotka esittelevät peräpohjalaista maanviljelys- ja pohjoista poronhoitokulttuuria.

Vaelluksella kylästä kylään yövymme pienissä hotelleissa, erämaahotellissa, kotimajoituksessa sekä kodikkaissa mökeissä. Osallistujat kantavat mukanaan vain päiväreppunsa (retkieväineen), muusta varusteiden kuljetuksesta yöpaikkojen välillä sekä maittavista aamupaloista, retkieväistä ja päivällisistä huolehtii järjestäjä. Välttämättä et tarvitse aikaisempaa vaelluskokemusta, vaan hyvää kuntoa ja seikkailunhalua. Vaellus kulkee merkittyjä retkeilyreittejä pitkin taukopaikkojen kautta.

Kerää porukka ja tarjoamme yksityisen opastuksen 15 - 40 hlö ryhmille!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: safartica(a)safartica.com sekä suoraan netissä lomakkeellamme!

Alkaa
26.08.2019 klo 09:00

Loppuu
30.08.2019 klo 16:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa