Kaarina Joen ”Siveltimen jälkiä” -taidenäyttely

Kaarina Joen maalauksia puulle ja posliinille sekä akvarelli- ja akryylitöitä esillä valtuustosalissa syyskuun ajan kirjaston aukioloaikoina.

Kaarina Joki omin sanoin:

Olen Kaarina Joki, os. Kurth , syntynyt Pellossa, mutta töiden perään lähdin Kolariin v.1972 ja sille tielle jäin tänne ja olen hyvin viihtynyt jo 46 vuotta. Ensin olen tehnyt leipätyötäni pankin palveluksessa yli 20 vuotta ja sittemmin kun aikaa tuli enempi niin aloin tämän maalausharrastukseni. Silloin ajattelin että nyt haluan tehdä sellaista mikä minua on koko elämän ajan kiehtonut , ja se oli tämä maalaus. Posliiniharrastukseni aloitin myös silloin ja se vei minut mukanaan ja sitä teen edelleen. Samoin kuin muitakin maalauksia teen edelleen niin kauan kuin sivellin kädessä pysyy ja inspiraatioita riittää.

Maalaus on minulle harrastus ja osittain se on minua myös työllistänyt. Olen myynyt töitäni Ylläksellä ja järjestänyt muutamia myyntinäyttelyitä toisten maalaajien kanssa. Olin muutaman vuoden myös kansalaisopistossa opastajan roolissa posliininmaalauspiirissä.

Olen kehittänyt itseäni käymällä useita maalauskursseja- ja leirejä, ja enimmäkseen itse opiskelemalla. Aina kuitenkin löytyy uutta opittavaa ja sehän on tämänkin harrastuksen suola ja mielenkiinnon ylläpitäjä.

Alkaa
03.09.2018 klo 11:00

Loppuu
28.09.2018 klo 17:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa