Himmelikurssi Kellokkaassa

Himmelikurssi Kellokkaassa

Maanantaina ja tiistaina 14-15.12. klo 16-20. Perinteiset ja modernin himmelikurssi Kellokkaan kirjastossa. Vetäjä Päivi Takala Kolarin kansalaisopisto. Kertamaksu 8€. Ilmoittaudu Kolarin kansalaisopistoon.
Valmistetaan perinteisiä ja moderneja himmeleitä. Kurssilla on himmeli-ideoita vasta-alkajille ja aikaisemmin himmeleitä tehneille, aikuisille ja lapsille.

Ilmoittaudu Kolarin kansalaisopistoon.https://opistopalvelut.fi/kolari/course.php?l=fi&t=2160

Himmeleihin tarvitset rukiinolkia, puuvillalankaa, terävät sakset ja neulan. Moderneja himmeleitä voi tehdä esimerkiksi paperipilleistä, ostetut tai itsetehdyt, muoviputkista tai -pilleistä, käyttäen oksia hyväksi. Paperiolkien valmistamiseen tarvitse liimaa ja puikon, esim. nro 3 neulepuikko ja paperia. Rukiinolkien liottamiseen tarvitset astian, johon oljet mahtuvat vaakasuoraan likoamaan, ja pyyheliinan mukaan olkien kuivatukseen.

Ota omat työvälineet mukaan. Osan materiaaleja voi ostaa opettajalta (olkia, lasihelmiä ja neulan ja lankaa). Ota eväät mukaan. Voit tulla kumpaankin iltaan, tai vain toiseen (silloin maksu 8 €). Ylläs, Luontokeskus Kellokas

Kolarin kansalaisopisto: https://opistopalvelut.fi/kolari/course.php?l=fi&t=2160

Alkaa
14.12.2020 klo 16:00

Loppuu
15.12.2020 klo 20:00

Sijainti

Katso kartalla

Somessa