Nappaa nyt vastuullinen kesäduuni!

Kolarin kunta tarjoaa 33 kesätyöpaikkaa kolarilaisille peruskoulunsa tänä keväänä päättäville nuorille ja toisen asteen (lukio, ao) opiskelijoille. Työpaikkoja voivat hakea koululaiset/opiskelijat, jotka ovat 2003 tai aiemmin syntyneitä, oppilaitoksessa kirjoilla olevia ja päätoimisesti opiskelevia. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ja etä- ja monimuoto- tai oppisopimusopiskelijat eivät voi hakea paikkaa.

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Hakuaikaa on jatkettu viiden paikan osalta 17.4.2019 klo 12.00 saakka. Huom! Toisen asteen opiskelija (lukio, ao) liitä hakemukseen opiskelijatodistus.

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 18 hakemuksessa mainittuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös ja ohjeistetaan työsetelin käyttämisestä toisen työnantajan kanssa. HUOM! Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

Kunnan työpaikkoihin haettaessa nuorella tulee olla käytettävissä työseteli. Mikäli nuori tulee valituksi työhön niin nuoriso-ohjaaja täyttää nuoren puolesta työsetelihakemuksen ja toimittaa työsetelin kesätyön vastuuhenkilölle.

Kesätöiden hakeminen Kuntarekryn kautta

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan tulee rekisteröityä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti. Kirjaudu sisään.

Täytä hakulomake huolellisesti. Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee: Hakemuksen lähetys onnistui. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa sähköpostilaatikon roskapostikansio.