Yhdistelmätyöntekijä

20.03.2020

Haemme kuntaympäristöpalvelujen toimialalle määräaikaista yhdistelmätyöntekijää ateria- ja siivouspalvelun ammattitehtäviin ajalle 4.5. - 8.11.2020.

Työntekijältä edellytetään cateringalan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai monipuolista kokemusta edellä mainituissa tehtävissä. Henkilöltä edellytetään joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja ja kykyä työskennellä sekä ryhmässä että yksin. Yhdistelmätyöntekijän tehtäviin kuuluu tilojen puhtaanapito kunnan eri kohteissa. Osassa kohteista on myös ruokapalvelutehtäviä. Tämänhetkinen sijoituspaikka on terveyskeskus.

Toimessa noudatetaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta hallintosäännön alaisena. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydämme jättämään 17.4.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin kunta, Kuntaympäristöpalvelut, Isopalontie 2, 95900 Kolari.

Hae paikkaa