Toimitusjohtaja perustettavaan yhtiöön

06.09.2021

Kolarin kunta on perustamassa yhtiötä, jonka päätehtävänä on kunnan ulkoilureittien ympärivuotinen kunnossapito ja kehittäminen. Yhtiön on tarkoitus aloittaa toimintansa 1.1.2022. Kolarin kunta sijaitsee Tunturi-Lapissa ja yhtiön toimipiste tulisi sijaitsemaan Ylläksellä.

Haemme perustettavaan yhtiöön toimitusjohtajaa. Toimitusjohtajana vastaat Kolarin kunnan ylläpitämistä ulkoilureiteistä, niiden ympärivuotisesta hoidosta ja kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Suurin osa ulkoilureiteistä sijaitsee Ylläksen matkailualueella. Oleellisena osana työnkuvaan kuuluu yhtiön liiketoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja päivittäinen johtaminen.

Toimitusjohtajana pääset rakentamaan ja suunnittelemaan uuden yhtiön toimintamallia yhteistyössä olemassa olevan toimijaverkoston kanssa. Verkostoon kuuluvat olennaisena osana kunta, Tunturi-Lapin Vesi oy, Metsähallitus, Ylläksen Matkailuyhdistys ja Visit Ylläs. Toimitusjohtajan on tarkoitus aloittaa työssään kuluvan vuoden puolella 1.11.2021 tai niin pian kuin mahdollista.

Edellytämme sinulta alan vahvaa osaamista, joka muodostuu soveltuvasta alan koulutuksesta ja tai tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta. Onnistunut tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyvää talousosaamista ja näyttöä liiketoiminnan kehittämisestä. Arvostamme palveluliiketoiminnan ymmärrystä sekä kokemusta liikunta- ja ulkoilupalveluiden tuottamisesta yksityisellä tai julkisella sektorilla. Pienessä työyhteisössä tarvitaan kykyä itsenäiseen, itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia tiimi-työskentely-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toimitusjohtajana omaat kokonaisvaltai-sen ymmärryksen alueen maastosta sekä luonnosta. Ymmärrät myös reittien ja rakenteiden tarjoamat mahdollisuudet niin matkailijoille kuin kuntalaisille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alan koulutus, ja tai muutoin hankittu vahva osaaminen reitteihin liittyen sekä talous- ja liiketoiminnallinen osaaminen.

Arvostamme
talousosaamista
liiketoimintaosaamista
hankintaosaamista
esimiestaitoja
näyttöjä kehittämistyöstä
erinomaisia yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
aluetuntemusta

Hakija voi esittää palkkatoiveen. Toimessa on 6 kuukauden koeaika ja hakijan on ennen valintaa esitettävä hyväksytty lääkärin todistus terveydentilastaan.

Hakemus jätetään sähköisesti kuntarekry -sivuston kautta.

Lisätietoja kehitysjohtaja Nina-Maria Möykkynen puh 040 489 5007, toimitusjohtaja Petri Laiho 23.9. alkaen puh. 0400 291 922

Hae paikkaa