Taloussuunnittelija

18.01.2023

Kolarin kunta hakee vakituiseen työsuhteeseen taloussuunnittelijaa.

Taloussuunnittelijana vastaat omalta osaltasi kunnan ja kuntakonsernin talousarvion ja tilinpäätöksen laatimisesta, talouden raportoinnissa sekä taloushallinnon prosessien kehittämisestä.

Tehtävääsi sisältyviä tehtäväkokonaisuuksia ovat muun muassa käyttöomaisuuskirjanpito, talousarvion laadinta, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, raportointi, yhteistyö tilintarkastajan ja muun tarkastustoiminnan kanssa, ohjeiden laatiminen ja ohjaus sekä taloushallintojärjestelmien pääkäyttäjyys. Työtä tehdään pääsääntöisesti kirjanpitäjän kanssa tiimityönä. Lisäksi tukena työssäsi on toimintaansa aloitteleva poikkihallinnollinen taloustiimi.

Odotamme taloussuunnittelijalta soveltuvaa koulutusta sekä aitoa kiinnostusta kunnan taloudenhoitoa ja sen kehittämistä kohtaan. Kokemus kuntatalouden suunnittelusta, konsernitilinpäätöksestä, kirjanpidosta ja kuntatietoraportoinnista katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä ICT-taitoja, proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen soveltuva tutkinto.

Hakijat voivat esittää hakemuksessa palkkatoiveen.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 1.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Hae paikkaa