Talousasiantuntija

29.06.2021

Kolarin kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen talousasiantuntijaa. Tehtävässäsi vastaat talousarvion ja toimintasuunnitelman laatimisesta yhdessä toimialojen kanssa. Sinulla on päävastuu kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätöksen tekemisessä. Tehtäväsi sisältää taloushallinnon perustehtäviä kuten maksuvalmiuden sekä otto- ja antolainojen seurantaa ja käyttöomaisuuskirjanpitoa. Vastaat myös talouden raportoinnista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä alan tuntemus. Edellytämme kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Arvostamme hyviä ICT-taitoja sekä AURA-käsikirjan tuntemusta. Kykenet toimimaan ja johtamaan työtäsi itsenäisesti, mutta omaat myös hyvät yhteistyötaidot.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää enintään 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä työsuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 5.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Hae paikkaa