Sosiaalityöntekijä

18.11.2021

Kolari on Tunturi-Lapissa sijaitseva noin 3800 asukkaan kunta, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolari tunnetaan tunturien, vapaana virtaavan Väylän ja lohen valtakuntana.

Etsimme joukkoomme osaajaa mielenkiintoiseen ja haasteelliseen työhön sosiaalipalveluihin. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Toivomme, että olet innostunut työstäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Ajokortti on työssä välttämätön, koska työ vaatii liikkumista. Virkamatkoilla käytössäsi on kunnan auto, mutta työn tekemistä helpottaa, jos sinulla on mahdollisuus myös oman auton käyttöön.

Tarjoamme merkityksellisen työn kehittyvässä toimintaympäristössä, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen sekä innostuneen ja työhön sitoutuneen työyhteisön. Pääset toteuttamaan laadukasta sosiaalityötä sekä kehittämään työn sisältöjä. Tukenasi ovat kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit ja yhteistyöverkosto. Työtiimiisi kuuluvat vastaava sosiaalityöntekijä, joka on lähiesimiehesi, sosiaaliohjaaja, ikäihmisten palvelujen palveluvastaava, perhetyöntekijät ja toimistosihteerit. Kolarissa tehdään tiiviisti yhteistyötä myös terveydenhuollon, mielenterveyspalvelujen ja varhaiskasvatuksen sekä perusopetuksen henkilöstön kanssa. Voit hyödyntää työssäsi myös alueellista Tunturi-Lapin sosiaalityöntekijöiden tukiverkostoa ja tarjoamme mahdolliseen työnohjaukselliseen tukeen. Työnantaja tukee etätyöskentelyä ja kunnassa on käytössä liukuva työajan järjestelmä.

Työtehtävät painottuvat laajasti sosiaalityöhön ja työ on yhdennettyä sosiaalityötä. Tehtävänkuvaa voimme kuitenkin muokata osittain osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työhön sisältyy aikuissosiaalityötä, lastensuojelutyötä sekä vammaispalvelutyötä, palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laadintaa sekä niihin liittyvää päätöksen tekoa. Olemme valmiit neuvottelemaan työn sisällöstä omien vahvuuksiesi ja toiveittesi pohjalta.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista kelpoisuutta. Virkaan valittavan tulee toimittaa kunnan työterveyshuollon todistus hyväksyttävästä terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Viran täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka virkasuhteen alkaessa on 3888,50 euroa/kk. Virka täytetään 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme jättämään 13.12.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Isopalontie 2, 95900 Kolari.

KOLARIN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA

Hae paikkaa