Sairaanhoitaja

05.08.2022

Kolarin terveyskeskuksen vastaanotolla on haettavana sairaanhoitajan kokoaikainen toimi. Sairaanhoitaja toimii episodihoitajana ja tekee diagnostiikan tukitoimenpiteitä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan työkokemus ko. työtehtävistä.


Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Hakemus ansioluetteloineen, opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää 19.8.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse tellervo.seppala(at)kolari.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kolarin terveyskeskus, Vastaanotto/osastonhoitaja, Sairaalantie 4b, 95900 Kolari.

Tarvittaessa järjestetään haastattelu.


Hae paikkaa