Rakennusmestari

11.06.2021

Kolarin kunta julistaa haettavaksi rakennusmestarin toimen.

Rakennusmestari vastaa kunnan investointihankkeiden valmistelusta, toteutuksesta ja valvonnasta. Tämän lisäksi tehtäväkenttään kuuluu rakennustarkastajan sijaistaminen tarpeen vaatiessa.
Tehtävänkuvan täsmennystä voidaan täydentää hakijan osaamisen ja työtarpeiden mukaisesti.

Kelpoisuusehtona toimeen on vähimmäisvaatimuksena rakennustekniikan insinöörin (AMK) tai vastaava aiempi teknisen opiston insinöörin tai teknisen koulun rakennusmestarin tutkinto.

Arvostamme innokasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää
yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimen hoitaminen edellyttää kunnan käytössä olevien ohjelmistojen ja sähköisten
järjestelmien hallintaa, itsenäistä työskentelyä sekä kehittämisotetta.

Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys talonrakennustekniikkaan ja kunnallistekniikkaan. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi myös esittää
oman palkkatoiveensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n
koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä
hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään ensisijaisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 5.7.2021 klo 14 mennessä. Paperiset hakemukset voi jättää osoitteeseen Kolarin kunta, Kuntaympäristöpalvelut, Isopalontie 2, 95900 Kolari. Kuoreen merkintä "Rakennusmestarin toimi".

Hae paikkaa