projektipäällikkö

22.10.2018

Hautomon konseptointi luonnontuote- ja lähiruoka-alalle -hankkeen tarkoitus on koota ja aktivoida alueen toimijaverkostoa ja jäsentää sen toimintaa vastaamaan alan tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Samalla kartoitetaan ja etsitään uusia markkinoita ja yrittämisen mahdollisuuksia. Hautomo -hanke rakentuu toimijaverkoston kokoamisesta ja koordinoinnista sekä potentiaalisten toimijoiden yrittäjyysvalmiuksien vahvistamisesta. Lisäksi kootaan asiantuntijaverkostoa alan toimijoiden tueksi. Kartoituksen ja aktivoinnin tulokset jäsennetään toimintasuunnitelmaksi, joka edesauttaa luonnontuotealan kasvua ja kehittymistä Tunturi-Lapissa myös pitkällä aikavälillä.
Hankkeen osatavoitteet ovat: 1) kartoittaa ja koota toimijaverkosto sekä tunnistaa sen potentiaali 2) kartoittaa alueen markkinapotentiaali ja etsiä uusia markkinoita ja yrittämisen mahdollisuuksia 3) kartoittaa ja koota toiminnan tukiverkosto tarvittavista asiantuntijoista, yhteistyökumppaneista ja organisaatioista 4) luoda toiminta- ja kehittämissuunnitelma

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Kolarin kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektipäällikköä. Työn kesto on 1.11.2018 - 31.10.2019. Tehtävä tulee vastaanottaa mahdollisimman pian.
Toivomme Sinulta luonnontuote- ja/tai elintarvikealan tuntemusta, itsenäistä työotetta ja vahvaa projektihallintaa. Hyvä Lapin ja Tunturi-Lapin tuntemus on eduksi. Hakijan eduksi lasketaan korkeakoulututkinto tai muut vastaavat tiedot sekä sujuva suomen ja englannin kieli. Hakijalta odotetaan kykyä jäsentää ja hallinnoida alan toimintaa ja toimijaverkostoja. Projektipäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä projektikoordinaattorin kanssa. Valinnassa huomioidaan myös se, miten hakijan vahvuudet täydentävät tiimiämme. Ajokortti ja auto ovat tarpeen. Työpisteet sijaitsevat Äkäslompolossa ja Kolarin keskustassa.

Hae paikkaa